25.11.2008 | 01:08
pa mogla bi da napišeš kakva je to točno slika s koje bi ti makno link i jel ima kakve veze time da si tu sliku skino s neta ili to sve radiš u nekom htm-u programu ili se radi o flashu, jel ti radiš sajt ili se radio o videu, ili, ili, ili... Tvoj opis meni osobno previše ne govori ništa osim nekih spekulacija da se radi o html-u / nečem na internetu ili skinuto s istog. Također ne znam dal slika.al ili slika.ai ili nešto slično. Ili ti jednostavno fali razmak i ne radi se o nikakvom formatu.... Probaj malo detaljnije napisati o čemu se radi, pa ćemo dalje vidjeti dal se može ili se nemože. Malo je kasno, pa možda samo ja ne kužim, možda netko drugi odma skuži o čemu se radi....
EDIT
Predpostavljam, nakon kratkog razmišljanja da si našo neki sliku koja ti se sviđa i koja na sebi ima neki link ili tzv watermark na sebi i sad bi ti to maknuo sa slike da ti ostane samo slika... Može se ako je nešto manje komplicirano preko photoshopa maknuti, no ja se osobno u to ne bi upuštao. Prvo šta bih probao je kopirati layer i staviti veliki gaussian blur na to i onda išao na blend optione da se tako nešto barem djelomično makne, dalje bi išo koristiti razne clone i druge alate koji postoje, no malo prevelik poso za išta šta nije od životne važnosti, pa čak ni za to...