31.01.2013 | 00:04
Živjeli!
Od proslog petka sam nakon 15 i vise godina Windowsiranja postao ponosni vlasnik MBP-a i od onda se bavim vise ili manje uspjesno prebacivanjem podataka sa Win7.
Zbog nekih softwarea moram imati i paralelno instalirane Win7 pa sam to odlucio obaviti preko Parallelsa8. Nakon jedno tri neuspjela pokusaja migriranja preko mreze (trebali trajat jedno 25 sati, naravno da je win pao u sleep i nakon sto je sve posikljucivano u postavkama...) pa sam na kraju to obavio preko parallels USB kabela. Podataka je bilo oko 200 GB.
I danas konacno uspjelo, ali guess what , ta emulacija ne radi iz nekog razloga. Na kraju sam odlucio da mi je jednostavnije dignut paralelse sa friskom kopijom WIn7 i instalirati sav software ponvo. I tako obrisem tu prvu VM i napravim drugu velicine nekih 8 GB
Problem na koji sam naletio je da mi je nakon brisanja ostao zauzet prostor na disku od tih prvotnih 200 gb migracije, ali ne postoji ni jedan file niti skupina fileova koje ne mogu koji imaju ukupno tu velicinu. Ima netko savjet sto uciniti, postoje li eventualno neki hidden fileovi do kojih nisam dosao ili nesto trece?
Ukoliko ovo postoji vec negdje na forumu se unaprijed ispricavam ali nisam uspio pronaci nista slicno....
Hvala unaprijed
P.S. Uprvio skuzio da sam postao i u krivi dio foruma. Ispricavam se