13.07.2005 | 15:32
zaboravi MD!
Stvar prošlosti... imo sam 2 playera/walkmana/recordera i ne bi više nikad uzo ni jednog, čak da mi ga netko pokloni. Imo sam više problema sa servisima nego šta sam slušo muziku na njih (uređaj bio u servisu skoro 6 mjeseci, zamjenili, počo štekat s otvaranjem, slomila se kvačica koja drži vrata, zamjena maske 1500 KN !!!!). Sve je to OK, al moraš SNIMAT muziku na njega (drag&drop ne radi). Zadnje iskustvo koje sam imo sa Net MD-om je loše. Na PC-ju bi blokira zvučnike, optički ako ga spojiš ne radi kako spada, jer ti snima sve zvukove u pozadini, koji ti se događaju na kompu (sumnjam da ima soft za maca, koji bi radio s tim da možeš to uopće koristiti). Mislim, Md je bio OK '95 kad je izašo i ni onda nije bio bog zna što, ali su se ljudi palili na njega jer je bio mali i nemoguće je bilo uništiti medije, no i tad nije radio kako spada. A i sama činjenica (svaka čast Sony-ju), da im je trebalo 6 godina da prihvate MP3 govori sama za sebe. Imam iPod, 2 generaciju i nikad sretniji. MD mi je uništio koncept slušanja muzike na putu, dok je Ipod to sve obnovio i sretan sam s njim. Još jednom... zaboravi MD.. ne znam kolko on bio sjajan.
Eh, da... MD NEMA HDD! Ima medije koji se mjenjaju i izgledaju poput mini CD-a, a šta se tiče trajnosti baterije... Drugi topic, druga tema... drugi universe...
Savjet- uzmi iPod i uživaj u muzici!
EDIT:
novi iPod mimi ima 6 gb i trajanje baterije 18 sati, ako se ne varam...