22.01.2014 | 01:14
Prije svega velika pohvala za forum i svim ljudima koji su se angazirali te aktivnim clanovima koji pomazuju i voljni su podijeliti svoje znanje... da ne duljim puno...
Trenutno koristim iphone 5s i ipad mini i stekao sam vjeru u apple i tolko sam se ludo vezao za te igracke da je to ne normalno pa je doslo vrijeme da se i win zamijeni za os X i da si uvedem jos jednu jabuku u vocnjak.
E sad neiskusni switcher bi htio isprobati macbook pro na 2-3 dana prije same kupnje...
Kontaktirao sam istyle koji imaju rentu u ponudi, ponudili su mi zeljeni proizvod cak besplatno na 3 dana buduci da sam cekao odgovor na mail poprilicno no zapelo je kod garancije... Naime traze 19.199 kn za osiguranje, jedino preko cega im to mogu napraviti (predautorizacija) je amex ali oni nemaju ugovor s njima pa je sve skupa propalo.
Bez obzira na sve pohvalio bih Srdjana iz istylea city cent west koji je skupa sa mnom pokusao naci nacin i jos uvijek ga trazi a sad sijedi pitanje....
Ima li jos netko tko bi mogao iznajmit' macbook pro u zgu?
Moze i neki pametan savjet
radionicu mogu posjetiti ali tesko da cu u sat vremena uspjeti proci ono sto me zanima. Lp