10.12.2005 | 23:28
Moj stari ima Lexmark232 na macMini-u i jako je zadovoljan, ja sa gimp driverima ima LaserJet6L na iMac G5 i radi. U potrazi za novim printerom odbacio sam HP jer na poslu imam užasnih problema sa HP3500 (to je color laser). Epson mi se gadi još iz vremena inkjeta, brother ne uzimam ozbiljno, za kyoceru koja je daleko najbolji printer nemam novaca, o xeroxu svi govore da im je servis loš i skup, o OKI-u mislim da je smiješan itd. Tako da sam stao na Samsungu. Zapravo je dilema Samsung ili Lexmark.
Netko je ovdje spominjao i Classic. Ali ti nigdje nisi napisala koji stroj koji OS, tj. generalije. Svi printeri ovdje spomenuti rade sa strojevima koji imaju 10.3.5, 10.3.9 i 10.4.3. Moj powerbook npr. nema problema na lexmarku i laserjet 6L ali ima na HP3500 (kao i svi ostali printeri na mreži - printer driveri ili memorija je u komi).
Isto tako ne bi bilo loše kada bi malo detaljnije opisala za što ti sve treba, jer ovdje je zajedničko da svi (zapravo skoro svi) koristimo Mac-a i Mac OS ali sa potpuno različitim postavima.