Molim rjesenje za moje probleme:)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Molim rjesenje za moje probleme:)

05.09.2014 | 17:56
Pozdrav svima! Prvo bih se htio zahvaliti svima koji su sudjelovali u kreiranju ove stranice i ponudili ovoliko dostupnih informacija za ljude koji zele kupiti svoj prvi mac. Osobno kada sam dosao na ovu stranicu zelio sam mac mini, ali posto nemam periferije, zelja mi se protegnula na iMac. E sada, pošto mi na iMacu sve odgovara osim hard diska, zna li netko koliko bi me kostala ugradnja ssd-a ili fusion drivea umjesto originalnog(znaci da nadoplatim jer znam da se kasnije ne moze mijenjati). Fond mi je nekih 10000 milja i to kapak s tim da cu iskoristiti ovu akciju back to school i uzeti na 12 rata Diners-a. Prema toj cijeni imam iMac - 9700, i Macbook pro 9700. Sve sam gledao u iStyle-u. Ako imate nekakav argument zasto jedno a ne drugo, molim za pomoc. Ili pak ako znate neku drugu soluciju ili nekakav drugi shop gdje bih prosao povoljnije, recite.

Ovo je macbook pro 13-inčni: 2,6GHz
s Retina zaslonom

A ovo 21,5-inčni: 2,7GHz.
05.09.2014 | 20:44
Mislim da prvo moras donjeti odluku - treba li ti laptop ili stolno racunalo? Nakon toga mozemo razmatrati opcije.
05.09.2014 | 21:04
Nedostaje jedna jako bitna informacija: za koju bi namjenu računalo bilo korišteno?
05.09.2014 | 21:22
Vise me vuce na stolno racunalo.namjena mu je kao kucno racunalo,znaci skype,internet,glazba,slike itd,nikakav gaming jer imam ps4.ako bih me mac mini dobro sluzio,onaj sa i7proc za ove stvari koje sam naveo,recite mi.ne uzimam apple radi sminke pa da mora biti imac.jedino kada sam zbrojio,mac mini + periferija me izadje kao imac.cudno.
05.09.2014 | 21:46
Moguće ako misliš isključivo na Apple periferiju. Između Minija i iMaca ja sam uvijek za Mini. Nikad problema s njima, uz dovoljno memorije i sa SSDom služit će te godinama bez problema, od periferija si odabereš što želiš i to ne nužno od Applea, a što je najbolje lako je prenosiv.
05.09.2014 | 22:24
Za navedene potrebe dostatan ti je i i5 mini. Kasnije, nakon par godina ga mozes nadograditi sa RAMom i sa vecim dodatnim SSD-om i HDDom
05.09.2014 | 22:58
Ja bi isto preporučio Minija... S njima stvarno nikad nikakvih problema... Ako ti nije velika hitnja pričekaj do utorka, možda predstave novi model, iako to nije baš vjerojatno... Ako ne, i ovaj model koji je u ponudi je više nego dostatan...
06.09.2014 | 09:04
Hvala na savjetima.pricekati cu utorak pa budem vidio sto ce biti predstavljeno. Malo sam bio na njuski, ima jedan tip sto samo Apple proizvode prodaje.Kod njega je mac mini 5500 kn onaj sa i7, to bih mi odgovaralo. Ima li netko iskustva s tim prodavacem i da li mogu kupiti vani preko ebaya ili preko nekoga s foruma apple care koji bi mi vrijedio za taj mini iako je kupljen ovako na crno?
06.09.2014 | 13:43
zeban90 kaže:
Hvala na savjetima.pricekati cu utorak pa budem vidio sto ce biti predstavljeno. Malo sam bio na njuski, ima jedan tip sto samo Apple proizvode prodaje.Kod njega je mac mini 5500 kn onaj sa i7, to bih mi odgovaralo. Ima li netko iskustva s tim prodavacem i da li mogu kupiti vani preko ebaya ili preko nekoga s foruma apple care koji bi mi vrijedio za taj mini iako je kupljen ovako na crno?

I ja sam vidio na njuski da lik prodaje skoro sve modele mac racunal. I sto je jos bolje iz Vinkovaca je kao i ja. Mene takodjer zanima dali je netko sa njim poslovao buduci su racunala jeftinija nego u shopovim u RH.
Jedino sto je fora sto mi supruga radi u skoli pa bih mogao dobiti za gotovo istu tj. nekih 200-300kn visu cijenu u trgovini od njegove i imam odmah i garanciju dok kod njega nema garancije vec cini mi se da se moram traziti apple care.
Osobe koje rade u skolstvu ili zdravstvu ili su studenti dobiju 7% popusta na apple proizvode a sad je cini mi se akcija pa je 12% popust. Zvao sam lika i ugodno smo porazgovarali te mi veli da su konacne cjene i da ne idu dolje. Ne znam odakle nabavlja robu i pretpostavljam da nisu refurbished proizvodi vec novi novi.

Hajde jos koje misljenje jer sam i ja u nabavci minija tj. cekam utorak da vidim hoce li biti najavljen novi model. Ukoliko ne bude, na netu sam nasao da bi trebao onda biti u 10.mj. ako ako i onda ne bude, tada kupujem trenutni model sa i7 cpuom i stavljam odmah ssd i 16gb rama.
06.09.2014 | 14:11
Akcija od 12% popusta na preporučene cijene ne odnosi se na Mac Mini.
BTS akcija
06.09.2014 | 15:09
DrAle kaže:
Akcija od 12% popusta na preporučene cijene ne odnosi se na Mac Mini.
BTS akcija

Gle, nisam naveo tocno gdje ja mogu dobiti. Sada je akcija na 12% cini mi se u iStylu ali i preko zdravstvenih i stomatoloskih komora moze se dobiti uvijek popust. Eto moj sogor kad god hoce dobije popust od 7% na obrocno placanje a za kes jos dodatnih 5% tokom cijele godine tako da ovo sto si stavio vrijedi ali ima i drugih nacina za doci do tog popusta i za sve modele pa tako i za mac mini pa me ne dira ova akcija koju si stavio sa stranica filex-a.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 32 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.18 Seconds

Provided by iJoomla SEO