06.09.2014 | 13:43
zeban90 kaže:
Hvala na savjetima.pricekati cu utorak pa budem vidio sto ce biti predstavljeno. Malo sam bio na njuski, ima jedan tip sto samo Apple proizvode prodaje.Kod njega je mac mini 5500 kn onaj sa i7, to bih mi odgovaralo. Ima li netko iskustva s tim prodavacem i da li mogu kupiti vani preko ebaya ili preko nekoga s foruma apple care koji bi mi vrijedio za taj mini iako je kupljen ovako na crno?
I ja sam vidio na njuski da lik prodaje skoro sve modele mac racunal. I sto je jos bolje iz Vinkovaca je kao i ja. Mene takodjer zanima dali je netko sa njim poslovao buduci su racunala jeftinija nego u shopovim u RH.
Jedino sto je fora sto mi supruga radi u skoli pa bih mogao dobiti za gotovo istu tj. nekih 200-300kn visu cijenu u trgovini od njegove i imam odmah i garanciju dok kod njega nema garancije vec cini mi se da se moram traziti apple care.
Osobe koje rade u skolstvu ili zdravstvu ili su studenti dobiju 7% popusta na apple proizvode a sad je cini mi se akcija pa je 12% popust. Zvao sam lika i ugodno smo porazgovarali te mi veli da su konacne cjene i da ne idu dolje. Ne znam odakle nabavlja robu i pretpostavljam da nisu refurbished proizvodi vec novi novi.
Hajde jos koje misljenje jer sam i ja u nabavci minija tj. cekam utorak da vidim hoce li biti najavljen novi model. Ukoliko ne bude, na netu sam nasao da bi trebao onda biti u 10.mj. ako ako i onda ne bude, tada kupujem trenutni model sa i7 cpuom i stavljam odmah ssd i 16gb rama.