24.08.2022 | 06:44
drpongra75 kaže:
Google Chrome - poznat kao ubojica RAM-a!!! Osobno mi je Safari zakon, za moje skromne potrebe.
@GasparJ - i Finder i Filex su stare firme sa dugogodišnjom tradicijom prodaje Macova i usluga vezanih uz Apple proizvode. Možda i jesu ponekad malo skuplji, ali u tim ćeš trgovinama uvijek dobiti savjet, preporuku i sl. Instar i Links - izuzetno dobra iskustva, kvalitetna i profesionalna usluga.
Ali Import-Export i Technostore, gdje nemaju ni fiksnu liniju, ni fizičku trgovinu - ne bih hvala, ni da je duplo jeftinije.
Pozdrav svima!
Tek sam sada pročitao ovu temu pa se moram osvrnuti na navode kojima gosp. @drpongra75 (možda nehotice) dovodi u pitanje kredibilitet i vjerodostojnost poduzeća Export-Import Siton d.o.o. ispred kojeg Vam se i obraćam (te pripadajućeg site-a
www.apple-proizvodi.com), kao pouzdanog dobavljača Apple opreme.
Moram istaknuti kako se (isključivo) distribucijom Apple opreme bavimo dugi niz godina te izraziti naglasak stavljamo na uslugu kupcima (i osobno sam dostupan 24/7 za sva pred i post-prodajna pitanja, pomoć, upite i savjete) na komunicirani br. telefona (što se tiče navoda "gdje nemaju ni fiksnu liniju" -ne uzimajući u obzir minorni značaj fiksnih komunikacija u tekućoj 2022. godini, moram navesti da imamo fiksnu liniju, ali je uopće ne komuniciramo jer ćete na broju 00 385 95 558 222 5 uvijek ostvariti kontakt sa sugovornikom, dok za fiksnu liniju to ne možemo jamčiti budući se većina našeg posla odvija terenski).
Moram se malo osvrnuti i na dio “Uplati-pa čekaj da ti mi isporučimo”, naime prilikom narudžbe robe dužni smo istu platiti u potpunosti sa naše strane, a često se radi o znatnim financijskim sredstvima, no našim kupcima za svaku narudžbu (bez obzira na to koliko ona velika ili mala bila) komuniciramo mogućnost uplate simboličnog avansa od 10% kao potvrdu narudžbe uz plaćanje ostatka prilikom isporuke ili netom prethodno tome (također, uvijek je moguće i plaćanje prilikom preuzimanja, pouzećem i sl.).
Nadalje htio bih naglasiti kako su nam povjerenje ukazali i subjekti poput Tcom-a, Raiffeisen banke, Combisa, Rimac grupe itd., pa vjerujemo kako takva poduzeća partnere ne biraju baš olako, a opetovane kupovine daju naslutiti da su bili zadovoljni sa našom suradnjom.
Svakako bih za kraj htio pozvati bilo kojeg kupca ili partnera koji je imao i najmanji problem ili neugodnost da nam se obrati ili ovdje javno ili na pm kako bismo saslušali kritiku i pokušali nešto iz nje naučiti te implementirati poboljšanja jer uvijek ima mjesta za napredak, a svakako ćemo sve Vaše navode i razmišljanja detaljno razmotriti, razmisliti o njima te pokušati nešto iz njih naučiti.
Hvala i lijep pozdrav svima!
Vedran Sisarić, direktor
24.08.2022., Zagreb