29.01.2008 | 21:33
Jučerašnji incident me malo uplašio...Naime, spojio sam se na net i ali u tom trenutku je netko od ukućana iskopčao žicu iz splitera. Nisam uopće skužio jer nije se pojavilo nikakvo upozorenje, i otvorio sam Mercury messenger a ikonica je samo skakala po docku, bez povratnih informacija. u prvi mah sam mislio da me je izbacilo s interneta (što se često događa) i pokušao sam disconnect, i tamo gdje inače piše koliko je dugo spojen na internet, samo se vrtilo \"Disconnecting\" i ništa nije htjelo reagirati. System prefereces je isto samo skakao po docku,kao i sve drugo što sam pokušao otvoriti. Force quit uopće nije reagirao. Nije se čak pojavila ni ona zlosretna šarena loptica.
ostavio sam ga tako minutu-dvije i ručno restartao. Ovo je već drugi put u mjesec dana da mi se OS X blokirao. Razmišljam da napravim downgrade na Tiger i pričekam recimo 10.5.3 da se Leopard malo uozbilji. Jedini problem je to što nemam install DVD od leoparda (jer je Mac došao sa tigerom pa su u filexu ponudili da instaliraju leoparda,a tek su me neki dan zvali da dođem po Leopard DVD) a ne znam kada ću skoknuti do ZG-a. Mogu li to učiniti bez leopard DVD-a, samo sa Tigerovim DVD-ovima, onima koje sam dobio uz Maca?