Koliko se čeka na Mac iz T-Com ponude?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Koliko se čeka na Mac iz T-Com ponude?

29.07.2008 | 22:59
Pozdrav svim Macovcima!

Evo i mene među vama!

Uglavnom, iskoristio sam solidnu T-Com ponudu i napokon kupio svog prvog Maca (MacBook 2.4)! I jednostavno ne mogu dočekati da dođe

Imam i jedno pitanje: U ugovoru piše da je rok isporuke 30 dana, s tim da mi je čovjek u T-Centru rekao da je rok dosta manji (iskreno ne vjerujem ni onom što piše u ugovoru a ni liku u prodajnom centru ). Mene interesira da li je netko s ovog foruma tamo kupio Maca i koliko dugo ga je čekao?
29.07.2008 | 23:56
AFAIK još se nitko nije ovdje pohvalio da ga je tako kupio. Mislim da nema nikakvih razloga za dugo čekanje, ti strojevi su uredno dobavljivi.
30.07.2008 | 00:42
dpasaric je napisao:
AFAIK još se nitko nije ovdje pohvalio da ga je tako kupio. Mislim da nema nikakvih razloga za dugo čekanje, ti strojevi su uredno dobavljivi.

onda vjerujem da stize u roku par dana, najkasnije do ponedjeljka, jer ne mogu docekati
30.07.2008 | 19:33
Stigao je!!!
Masina je presexy, upravo pisem s njega!!!
Skidaju se update-i, verija je 10.5.2, pa cu update-at na 10.5.4.
30.07.2008 | 19:52
čestitke!!!
30.07.2008 | 21:32
john_st je napisao:
čestitke!!!

hvala, hvala
jako mi se svidja OS X
update-i su instalirani, sutra cu instalirati winblowze da vidim kako ce (i ako ce) raditi morrowind
04.08.2008 | 02:13
weeee netko još igra morrowind.... radit će i to više nego dobro ne boj se... :-D
04.08.2008 | 19:24
boki je napisao:
weeee netko još igra morrowind.... radit će i to više nego dobro ne boj se... :-D

hehe

ajde bas super, ali ipak se jos neckam oko instaliranja windowsa jer ih toliko mrzim... ne znam... :/
01.10.2008 | 20:54
Evo mene nakon nešto više od mjesec dana korištenja MacBooka
Oduševljen sam ekranom, mislio sam da ću se razočarati jer će mi 13.3" biti premalo, no stvarno sam ostao ugodno iznenađen.
Tipkovnica mi je ok, kao i touchpad. Ništa posebno, no više nego solidno.
Kvaliteta kućišta je na nivou, zasad je sve na svom mjestu.
Oduševljen sam zvučnom karticom, uštekaš gitaru (direkt u Line-In) otvoriš Amplitube i stvar radi, nema instaliranja dodatnih drivera za zvuk, latencije skoro da i nema, ma za kućnu upotrebu izvrsno!

Mac OS X je nešto najbolje kaj mi se dogodilo u posljednje vrijeme Stvarno nemam riječi, a ni potrebe za ijednim drugim OS-om. Savršeno!
02.10.2008 | 09:04
Onda mogu samo reći: ti vjeruješ jer si vidio, ali blagoslovljeni oni koji nisu vidjeli a vjeruju.... Ok, takvih nema, pa onda ipak bolje da se ljudi uvjere.
Dakle, drago mi je da je još jedna osoba progledala:laugh:
Čestitke, uživaj
  • User
  • Posjetitelj
02.10.2008 | 11:07
Cestitke na novoj masini!

Evo i ja switcham ovih dana s iMaca na MacBook
I pobudili ste mi (opet) zelju za Morrowindom... Odlicna igra!
Samo strah me da cu opet dane i mjesece zivota trosit nizasto
02.10.2008 | 11:14
Robi 1 Kenobi je napisao:
Mac OS X je nešto najbolje kaj mi se dogodilo u posljednje vrijeme Stvarno nemam riječi, a ni potrebe za ijednim drugim OS-om. Savršeno!

Drago mi je da si sretan, te što si imao hrabrosti zagristi u jabuku. Uživaj i dalje!
12.10.2008 | 22:55
Pozdrav svima, evo i ja sam jedna switch-erica koja očekuje svoj prvi MacBook upravo iz ove T-Com ponude. Iphone me zarazio tako da sad jedva čekam MacBook. Nadam se da će prelazak sa windowsa biti bezbolan i da je ovo mjesto na kojem mogu potražiti podršku. Pozdrav svima, još jednom!
12.10.2008 | 23:30
Dobrodošla. Samo nas nemoj posjeći tim sithskim svjetlosnim mačem...
26.10.2008 | 14:49
pozdrav svima. i ja sam novi pridošlica u svijet MAC-a. Iako sam cijeli život u računalima tek nedavno sam se odučio na ovaj potez. Po svemu pročitanome na MACKORISNIK.com i ovdje, mislim da nisam pogriješio. Imao sam prilike raditi na mac.u i OS me strašno iznenadio kao i cijelokupni doživljaj rada, ali nisam si mogao priuštiti mac.a

evo stvari su se promijenile i očekujem macbook white tokom tjedna.

pozdrav još jednom,

rusty
26.10.2008 | 16:48
Rusty si tauren?
26.10.2008 | 19:50
pa po avataru jesam (da WOW addict između ostalog)
  • spike.five
  • Posjetitelj
26.01.2009 | 16:31
ljudi znam da je malo offtopic, ali znate li koliko se čeka na isporuku macbooka 2.4 aluminij u powercomu jer su mi rekli da ga nemaju na lageru.. kažu da bi trebo doć u četvrtak, ali da nije zicer.. jel postoje određeni periodi dobivanja novih uređaja ili...?
26.01.2009 | 17:25
Da, roba obično dolazi četvrtkom iz uvoza i onda su petkom isporuke. Ako ih ima na europskom skladištu dolaze bez problema u okviru tjedan dana ili brže. Krajem prošle i početkom ove godine je bila nestašica, ali sada se stanje izgleda stabiliziralo.
  • spike.five
  • Posjetitelj
26.01.2009 | 22:15
super, hvala. nadam se da će bit ovaj tjedan i da je nestašica gotova..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 9 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.44 Seconds

Provided by iJoomla SEO