14.03.2009 | 20:50
Hm, zakaj ja ima dojam da imaš malo über nastup, da ne velim, pomalo bahat? Ispričavam se unaprijed ako griješim, ali dobivam dojam kao da te netko sili da koristiš Mac pa sad njurgaš i onak, tu i tam, kad god uzmogneš, hračneš? Jasno je da je ovo drugačiji komp od onog koji si imal dosad. Iz ovog svega kaj sam pročital, zaključujem da se glazbom baviš jako ozbiljno, na granici nekog profesionalizma, ili barem na razini istinskog zaljubljenika koji je k tome i iznimno pedantan. To ti sve služi na čast i shvaćam te u potpunosti, jer sam i ja perfekcionalist na granici picajzliranja kad mi je nekaj bitno. No, želim reći da j ei ovaj stroj koji imaš pred sobom isto proizvod zaljubljenika i perfekcionista i oni su ga napravili u skladu sa svojom filozofijom koja je sadržana u sloganu: Think different. Ne želim ti sad tu popovati i držati lekcije kak je iTunes super, jer je očito da od njega očekuješ nešto na što si navikao u nekim drugim aplikacijama, nego samo molim da dopustiš i priznaš pravo njegovih tvoraca na filozofiju koju su primjenili kod njegove izrade.
A kad to budeš napravio onda buš prihvatio i saznanje da je ovo malo drugačiji stroj i da on traži navikavanje i učenje kao i svaki novi alat prije nego iskoristiš njegovu mogućnost veće produktivnost. Dakle, moj savjet i molba, i opet bez ikakve zle namjere, je da budeš malo strpljiviji i pregledaš i tutoriale kojih ima na kile, a i help je jako dobar.
Bez ikakve zle namjere i želje da ti mudrujem, ne zamjeri