14.03.2009 | 20:41
dpasaric je napisao:
1) Sada sam pogledao, zove se Remove Missing Tracks. Ne bih se iznenadio da to sada dolazi built-in u iTunesima, pa prvo provjeri da li ti je na izborniku, meni jest, ali se ne sjećam da li je to ona koju sam sam dodao ili ne.
2) Što je tebi queue? Koju funkcionalnost želiš?
3) Skidanje covera za albume koje nisi kupio oni, razumljivo, ne mogu dozvoliti. Kažem ti da pustiš third-party aplikaciju da ti to napravi. Ako obavi 80% posla super, ono malo lako dopuniš sam.
1. Nasao sam nesto takvo "Remove Dead Tracks Super" i odradilo je posao kako treba. hvala.
2. Odaberem pjesmu u bilo kojoj playlisti i stisnem queue na nju, nakon sto zavrsi pjesma koja upravo svira na playlisti 1 recimo, odsvirat ce ta koju sam dodao u queue s playliste 2, a onda ce nastaviti dalje svirati s playliste 1. Bez da ja moram drag n dropat, i stavljat pjesmu koju zelim u drugu playlistu. Samo kliknem na pjesmu koju zelim i odaberem queue i to je to...
3. Nikako ne mogu izguglati neku aplikaciju za te covere
A kad iTunes integrira te covere, oni su samo u iTunesu, ili "zakaci" za svaki mp3 nekakvu sliku ili nest takvo?
4. Ima li mozda keyboard shortcut, ili bi ga mogao napravit nekako, za pretrazivanje trenutne playliste. Dakle ono Search polje, u gornjem desnom kutu. Nekako mi je tlaka kliknut misem prvo tamo, pa onda pocet pisati, pa kad bi mogao nekim keyboard shortcutom prebaciti se tamo...
Moram primjetiti da mi najvise problema na Macu predstavlja sto je dana veca vaznost misu, nego tipkovnici, a ja preferiram skoro sve raditi na tipkovnici. Doduse cini mi se da se tu dosta toga moze customizirati samo jos nisam prokuzio
Enivej, hvala na strpljenju i pomoci za sada
bok!