20.03.2010 | 20:08
Iz osobnog iskustva mogu samo reći da se nikada više ne bi vratio na windowse (pc)
Imao sam ih 15 godina, svakojake kante i takozvane poluproizvode....
Kada sam napokon dobio priliku da učinim nešto "different" napravio sam i nije mi žao, kao ni veći ljudi koje znam da su prešli na mac.
Mislim da danas većina ljudi ipak ne živi u oblacima, jer jednostavno nema volje a poglavito vremena za to.
Iz svoje okoline, ljudi koje znam prilično sam uvjeren da ljudima treba nešto što jednostavno radi!
Radi, da...i nije bitno zove li se to mac, pc, steve jobs ilI iOnaj, iOvaj.
očito je da se na ovom mjestu nalaze ljudi koji su se prepoznali u Apple kategoriji...osuđivati ih zato milsim da bi bilo krajnje nisko i jadno. Po meni je više tužno kad sretnem nekoga na pc-u koji mi odmah počme govoriti kako je mac bahatost, glupost i precjenjenost....jer time on i takvi rade diskriminaciju mene i nas, a ne mi njih.
Što se tiče cijene Mac-a, iskreno ću reći, a rekao sam to već prije...ja nemam toliko novaca...ali mac nije pretjerano skup... Recite vi meni koliko košta legalna, licencirana kopija windows-a zajedno s još jednim provjereno dobrim i brzim računalom s odličnim monitorom. K tome dodajte još jedan super miš, odličnu testaturu i vrhunsku web kameru.
Mislim da na kraju cijena ne oscilira tako drastično da bi to svi trebali toliko spominjati....
Nadam se da nikoga nisam uvrijedio, pozdrav cijeloj ekipi s Jabučnjaka!