13.04.2010 | 07:25
Prvo pozdrav svima.Moje ime je Enio i silom prilike postao sam vlasnik novog macbook pro.
E sad ovako,posto nisam nikad niti se raspitivao o Apple a kamoli koristio imam osjecaj da sam dobio igracku koje se nebum tak lako rijesio(stvarno mi se svida).
par pitanja pa po redu(ispricavam se ak negdje kesto pise,ali od trazenja me vec boli glava)
1.posto sam dobio mackbook od tipa kaj mi je bio duzan novce,prva stvar koja mi je pala na pamet je bila da deinstaliram sve i instaliram ponovno na novo,medutim ako sam dobro shvatio to nije potrebno nego samo napravim novog korisnika i to je to(svi njegovi podaci ce obrisati trajno)jesam li u pravu?
Danas bum nazvao lika da mi da svoj pass i onda mogu pobrisati njegov acc administratora, i sebe postaviti kao novog.Ak imate jos koji savjet molim Vas recite.
2.nisam sa njime dobio instalacijski dvd.Mogu li skinuti sa neta os napraviti dvd image(kao u windovsima) i to instalirati ak mi treba.Postoji li kakva aktivacija,s.n ili nekaj slicno.
3.Ja sam osobno mislio da svi programi koji rade u windovsima rade i na macbook-u.
kak to rijesavate?
4.Ovaj mackbook pro kaj ja imam je onaj slabiji sa 2 gige memorije.postoji li mogucnost dogradnje istog ili ne.(uzo bi barem jos dvije gige rama)
nadam se da nisam postavio glupa pitanja ali to su stvari koje me trenutno muce