03.05.2010 | 21:04
Evo i ja sam novi na iMac oli ti jabuci.
Samo me interesira kako pronaći već neke postane odgovore u svezi snalaženja na iMac-u.
Odkad sam ga kupija uvik me nešto nova oduševi, pogotovo jednostavnost u korištenju, a moran priznat da je i žena bila skeptična kad sam rekao da ću kupit iMaca, a kad je ona rekla da joj je super onda mi je pa kamen sa srca i zahvalio sam dragom Bogu što je sve prosšlo bezbolno.
Još se učim i ja tvrdim učenju nikad kraja
![](https://www.jabucnjak.hr/components/com_kunena/template/jabucnjak/images/emoticons/smile.png)
Prije samog kupovanja iMaca kupio sam iPhone da vidim oće li mi bit teško se priviknit na nešto novo, a ono puf nisan ni trepnio a već sam se snaša s nekim stvarima.
Sad kad sam na Mac-u žalim samo šta neću moć svako par godinica kupit novi iMac.
Sad žena kaže ovako ... "a dobar ti je ovaj Apple iMac, reci jel ima koji dobar laptop isto tako jednostavan i dobar ka šta je ovaj"?
Mene muči želja da nabavim iPad a ona bi sebi tila Macbook ili Macbookair. Baš sam uletija u kašetu brokava, dok san je nagovara govorila je "ajde molin te neću se ja sad privikavat na nešto novo, kupi Wndowse i ne petljaj s nečim di se neću moć snać".
Sada je zabrijala za Macbook samo je ptanje jel će bit air ili obični ili da joj možda kupin iPad pa nek njega nosi sobon okolo i radi predavanja u ppt.
Eto nije svaki put dobar izbor kupit dobar comp, već kad ga kupiš onda se draga oduševi i baca me u trošak od nekih desetaka tisućica kunića laganih.
Drago mi šta san se tu pojavija i valjda neću ugnjavit sa svojim pitanjima, a ako je netko iz Splita onda pozdrav od još jedog sugrađanina, a drugima šaljen jabučni pozdrav
p.s.
Još jedna stvar e kupija san iMac21.5" s ATI grafickom i 1TB HD, jel to dobro?