05.05.2010 | 17:17
Dragi članovi jabučnjaka,
Nakon dugo godina, maštanja, razmišljanja, premišljanja bi ne bi, preskupo, pa mi je uvijek neka druga stvar preča došao je i taj dan da postanem ponosni vlasnik jabučice. Naime ukazala mi se dobra prilika u vidu rabljenog macbook računala (crna edicija 2007) konfiguracija je intel 2,0 core duo, 2 gb rama, 120 gb harda, superdrive, i ostale drangulije. Računalo će prvenstveno služiti za učenje, podcast, slušanje, surfanje, tu i tamo koju fotografiju obraditi znači ništa heavy duty što bi zahtjevalo suvremenu mrcinu.
Zanima me da li najnoviji snow leopard 10.6 - šljaka bez problema s navedenom edicijom macbooka. Kako nema instaliran OS na sebi (uvezen izvana) kupio bi leoparda kod nas. E sad također me zanima s obzirom da sam u Rijeci gdje mi je najlakše obaviti kupnju bez puno tramakanja. Također me zanima da li je dobra kupnja paket ilife i iworks ili da pričekam pa da potražim besplatne alternative ukoliko ih ima.
Lijepi pozdrav svima,
Wizz
p.s Pretpostavljam da ću odsada biti aktivniji pa ću i više tlačiti članove zajednice
![](https://www.jabucnjak.hr/components/com_kunena/template/jabucnjak/images/emoticons/smile.png)
. Unaprijed hvala svima na strpljenju i odgovorima