13.03.2011 | 12:28
Pozdrav svim jabučarima
Zovem se Darko imam 27 godina...itd itd
Pratim jabučnjak već duže vrijeme.Koristim Mac mini te Apple Cinema 27"(Intel Core 2 Duo,Nvidia 320)te Iphone 4(32GB), no pustimo sad to,
Neki dan prolazeći forumom vidio sam temu da su se neki korisnici dvoumili između HTC Desire HD-a i IPhone-a.
Naime žena ima baš taj uređaj pa sam ju zamolio da se zamijenimo,čisto da vidim kako je to raditi na Androidu.
Nakon 2 tjedna korištenja samo nemam odgovor na jedno pitanje: Kako uređaji s tim OS-om mogu biti najprodavaniji u Americi?!?
Krenimo: Znači uređaj je sam po sebi prekrasan te ima odlične performanse(8MP s DUO LED, 1GHZ , 768MB RAM-a)
ALI(
)
Za OS koristi Android(2.2) Koji bi trebao biti stabilan te nešto sada najbolje što se nudi.Nakon pokretanja(<10 sekundi) Dobio sam unlock screen...Prvi dojam:Jee Android,Žive pozadine,programčići s vremeskom prognozom i još kojekakve gluposti...Nakon nekoliko dana korištenja...Zapravo nije ni bilo nekoliko dana... Nakon 2 dana molio sam ženu da mi da moj IPhone natrag što naravno nije htjela jer se sprijateljila s njim...Sad sam prepušten DHD-u tako dugo dok ne dođe nova pošiljka u HR...
Još bih samo htio reći nekoliko riječi o Marketu...Market na Androidu ima nešto manje od tisuću aplikacija koje su za korištenje,ovo ostalo su sve notorne gluposti...
Toliko od mene
I da...Nešto što sam naučio,nikad nedajte svoje IPhonove nikome...