01.06.2011 | 16:32
Pozdrav svima!
Da se pohvalim, ima 7 dana da sam kupio svog prvog iMac-a i najblaze receno sam odusevljen! Uzeo sam osnovnog iMac-a 21,5" i sasvim mi je dovoljan. Prvo da Vam se svima na forumu zahvalim na moru informacija u vezi Mac-ova opcenito i na velikom priblizavanju cijelog tog svijeta meni koji do prije 1 god. nisam znao o Mac-ovima, skoro nista. Najvise zahvaljujuci ovom forumu (bez uvlacenja u guz..u ikome) odlucio sam se na kupovinu i drago mi je zbog toga.
Instalirao sam na Boot Camp particiju Win 7 radi AutoCad-a i još nekih usko strukovnih programa i sve radi OK osim što mi sat na Win pokazuje 2 sata manje, ali osim toga sve 5, a ionako ih necu koristiti više nego što je neophodno.
Uglavnom što me najvise odusevilo kod Mac-a su:
1. Brzina, od otvaranja aplikacija, budjenja kompa, dizanja sustava, ma svega ukratko.
2. Tisina. E to ne mogu vjerovati. Osim kad stavljam CD, DVD, pa se cuje lagano krckanje ne cuje se ništa drugo. Kao da nema ventilatora to jos ne mogu doci sebi.
Jos se malo gubim po OS-u sa razlicitoscu pristupa u usporedbi sa Windowsima, ali posto sam procitao hrpu raznih tutorijala i FAQ-ova sa raznih stranica jos mi nista nije zapelo (sve negdje pise ako se malo potrudis pronaci
).
Uglavnom cijeli ovaj post je zapravo da se malo pohvalim i samo nastavite sa odlicnim site-om gdje se stvarno moze naci svasta zanimljivog i korisnog.