10.07.2011 | 00:30
Ne kužim kako to da nisu uspjeli riješti taj problem do sada! Pun mi je više klinac tih iMac problema. Kad god dođem na macrumors.com forum stalno netko plače zbog istih problema...i sad rusty kaže da su u apcomu rekli da apple prestaje priznavati taj problem od slijedeće godine. Pa zar ne vide koliko ljudi s time ima problema. Ljudi su očajni! Evo npr. neki dan sam tražio materijal za diplomski rad po netu, ugooglao sam
suicidality i odvelo me do članka o masovnim samoubojstvima u USA zbog navedenog problema:silly:
Razmišljao sam o kupnji iMac-a ali dok ne riješe stvar ništ od toga. Meni osobno nije pravo vrijeme za kupovinu iMaca.
p.s. Mali dodatak, ne znam gdje bi se pojadao...
Naime, ispao mi je novi MBP iz ruke neki dan i izgrebao se od zid mrvicu, nije puno ali dovoljno da dobijem slom živaca. Tada skoro umro nisam ali sat vremena poslije mi je bilo jasno da mi je taj incident najbolje što mi se desilo vezano uz komp u smislu da ga prestanem tretirati kao kućnog ljubimca i počnem gledati realno. I'm free now!
Tako da više ne gledam niti Apple-u kroz nokte u ničemu. Oni su ništa više od agresivne korporacije koja radi, većinom, fantastične proizvode...ali za naš NOVAC. Ništa nismo dobili besplatno ali drago mi je što Apple postoji, da budemo jasni.