09.08.2011 | 12:06
Vidim da vas je jako pogodio taj Q faktor. To je bila šala, ispričavam se svakom tko se našao uvrijeđen. I, BTW, ja doma imam također i iMac G4. Iako je star već 10 godina redovito izaziva wow efekt svih koji ga vide. Ne da mi je to bitno, ali to je fakat tako. A, opet da se nadovežem, znam nekoliko firmi (konzultantskih i sl.) koje su nabavile iMacove *zaista* samo radi Q faktora pred svojim (potencijalnim) klijentima. Tako da...
Međutim, da se vratimo na temu - čovjek je lijepo napisao da sve što njemu treba trenutno radi na entry level laptopu starom 2+ godine. Dakle, to što je iMac hardverski jači jamačno mu nije bitno i sve što treba - novi Mini (koji BTW nije više baš takva banana od stroja kao onaj iz 2007 kojeg također imam) sigurno može bez frke odraditi.
Tito govori o tome koliko se može ozbiljno raditi na monitoru od 1000 Kn, a Sank priča o video obradi i obradi fotografija. A ZAAK je do sad sve što mu treba, da ponovim, radio na entry level laptopu starom 2+ godine. Dakle, očito je da mu superkvalitetan monitor (to je onaj isti sa žutim flekama i prašinom, jel?
) nije presudan.
A ako ima Minija, može birati monitor kakav hoće. Može si uzeti i 800" monitor i montirati ga na nogometni stadion. Ili si može uzeti neki veći nego što je mislio, od 24", sasvim solidan (možda ne tako superkvalitetan kao iMacov, ali ako može živjeti bez žutih fleka i prašine, možda se nekako privikne
) i još uvijek proći jeftinije. Heto.