18.06.2013 | 15:22
tinat kaže:
[quote][quote]Ima totalno nabrijanu grafiku ali... kompjuter u kojeg ne možeš staviti dodatni disk? Unutra kolko vidim stane samo jedan SSD, a ostalo mogu biti samo vanjski diskovi povezani - thunderboltom? Šta to znači, idemo natrag u 90-te, macovi će opet biti kompatibilni samo sami sa sobom? /[quote]
Meni je na stolu unatoč popunjenih sva 4 interna diska u mom Mac Prou još 3 vanjska diska. Samo zato što sam lijen sve ih upgrejdati u veće modele, pa da samnjim šumu kablova... Novi Mac Pro će me natjerati na to pa se već veselim... A brzina, i tome se veselim.
I ekran samo na HDMI ili thunderbolt? E pa da ne bi netko spajao novi mac na stari ekran, jel.
Pa jebemu, neće ovi alu modeli lijepo izgledati uz njega, a ako ti je cijena problema, mislim da Dell već ima crne sa TB ili bar displayportom, a on bi morao raditi, ako se ne varam...
A HDMI ima svaki bolji TV, a oni su već crni
A ovaj gumb za paljenje koji moraš tražiti kroz šumu kabela???
Jebi ga, nije to beba da ga gasiš svaku večer. Moj Pro radi 24/7, osim kad spava, a to je dosta rijetko...
Uglavnom, malo mi je žao što nema mjesta za interne diskove, a s druge strane, veselim se manjem footprintu na stolu, diskovi ionako idu iza njega stackani jedan na drugi...