29.10.2013 | 13:13
MiaLovric kaže:
Na ovom forumu jedino koji su ti spremni pomoći su smayoo, riba, jmirakul, zabac i rusty! Ovi ostali samo se izruguju i pametuju, mislim da je to malo žalosno, jer ipak žensko sam i ne razumijem se kao vi muški u računala. Prvi puta sam u kontaktu sa Mac-om, zato i imam toliko pitanja. Hvala puno onima koji su mi uvijek pomogli!
@Mia, žao mi je što imaš stav da si žensko i da si sama sebe unaprijed osudila da nešto ne možeš. Isto tako neke stvari u životu i svugdje ne prolaze zato što "si žensko" i to je vrlo loš način rješavanja problema ili nedoumica,... no možda si jednostavno premlada ili je do sada to prolazilo pa ... hmmm...
Nadalje, tvoj stav i ne čitanje ili čitanje s nerazumijevanjem, a bez da onda pitaš konkretno što ne razumiješ je tvoje izrugivanje s članovima foruma koji ti pokušavaju pomoći,... probaj to sagledati i iz te perspektive.
On topic.
U uvodnom postu si napisala da je MBA star par dana i da je svo vrijeme priključen na struju. Iz toga ti nitko ne može dati smislen odgovor jer nemamo na čemu bazirati svoje zaključke.
Zato, kupila si laptop pa ga i koristi kao laptop mjesec-dva, koristi ga tako da radi na bateriji, koristi ga u dvorištu, parku, caffeu ili doma zavaljena u fotelji, kad se baterija isprazni djelomično ili do kraja napuni ga i onda ćeš vidjeti da li postoje kakve anomalije s baterijom ili ne. Pusti postotke, zabavi se novim računalom ili zarađuj s njime ili radi nešto treće ..