Preporuka za Apple servis
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Preporuka za Apple servis

03.04.2014 | 16:32
Unaprijed se ispričavam moderatorima ako tema već negdje postoji!

Imam problem sa svojim MBP 13", te me zanima dali postoji kakva preporuka za servisera u Zagrebu.

Naime, na MBP-u ne radi USB. Sva ostala periferija (WiFi, Bluetooth, Thunderbolt) radi normalno.
U system preferences ne registrira grešku USB, ali jednostavno kaj got uštekam u port ne reagira.

Zanima me dali ste imali ( i kakva ste imali ) iskustva sa servisima po ZG-u.

Unaprijed Hvala
03.04.2014 | 16:59
Nas nekoliko je imalo dobra iskustva s RAM servisom u Španskom, a nisam još ni od koga čuo loša iskustva. Servis nije ovlašten za Apple, ali čovjek ima iskustva s Apple računalima, a cijene su mu razumne.
04.04.2014 | 11:43
alencek kaže:
...

Naime, na MBP-u ne radi USB. Sva ostala periferija (WiFi, Bluetooth, Thunderbolt) radi normalno.
U system preferences ne registrira grešku USB, ali jednostavno kaj got uštekam u port ne reagira.
...

Unaprijed Hvala

Prije svega probaj SMC reset
upute
05.06.2014 | 23:20
Vidim da imaš problema sa svojim Mac-om pa evo da pomognem ako mogu. Od mog prijatelja Macbook je odjedanput prestao raditi tj. svjetlila je lampica ali nije bilo slike na display-u.

Slao ga je u Zagreb u neki servis koji navodno popravljaju Macbook laptope ali su mu ga vratili nazad da popravak nije moguć i naplatili mu dijagnostiku 200 kuna i još je 100 izgubio na poštarinu. Uglavnom malo se raspitao na faksu i dobio preporuku za Asos Servis u Rijeci koji popravljaju sve vrste kvarova na laptopima i Mac-u. Odnjeo im je laptop i bio mu je gotov za 2 tjedna jer su čekali neki čip a popravak ga je koštao 1200 kuna ali je uglavnom popravljen. Evo sad sam bio na njihovim stranicama i na ovom linku ti sve piše Apple Servis Rijeka
06.06.2014 | 08:13
Edine, ovo je prilično bezobrazan pokušaj samoreklamiranja.

plus.google.com/+EdnanKadeni%C4%8780/posts
www.servisracunalarijeka.com/o-nama/ (na dnu stranice, osnivač i direktor...)

Osobito ovo naglašavam zato što imam *OSOBNO* i *KRAJNJE NEGATIVNO* iskustvo s Asos servisom. S obzirom na ovaj bezobrazluk, neću se uopće, u slučaju da bilo koga zanima, ustručavati napisati *SVE* potankosti slučaja i C+P sve detalje komunikacije pa neka svi vide doseg vaše profesionalnosti u tzv. "Apple Servisu Rijeka". A vjerujem da će se i vlasnik Maca po kojem ste mesarili dopuniti sve ono što ja ne znam. Ja sam, naime, bio samo kurir za preuzimanje Mac Minija od vas nakon popravka (jer vam čovjek više nije vjerovao da će ikad vidjeti svoje računalo).

Ukratko, nakon pustih *MJESECI* što ste držali komp, napokon ga, kao, "popravite". Dogovorimo se za preuzimanje i onda stiže leteći izgovor "trebao bi ga još malo istestirati" pa odgodimo za još tjedan dana. Nakon tjedan dana preuzmem komp i - što? HDD nije uopće *UŠTEKAN* u matičnu ploču!!!?!!!! Treba ga još malo istestirati? Tjedan dana? Ni pogledali ga niste!

O ostalom fušu i sitnom potkradanju ćemo se lako raspisati vlasnik i ja, samo me povuci za jezik!
06.06.2014 | 21:49
Kao što sam već u par postova napisao, ja sam mjenjao ekran na iMac-u i nešto sitno na Macbook-u u Agram servisu u Gundulićevoj u Zagrebu.
Jako dobra iskustva sa svime.
Za cijene ne znam, bilo je u garantnom roku, ali pristup i odrada za svaku pohvalu.
12.06.2014 | 13:31
Da li možda zna netko koliko je siguran, tj.dobar ovaj servis u Španskom što ga je smayo predložio? Da li da se obratim njima ili da tražim neko drugo riješenje(drugi servis)? Treba mi isključivo da je u Zagrebu.
12.06.2014 | 14:15
Ja sam imao dobro iskustvo sa iklinikom, Fallerovo šetalište 2. U pitanju je bila zamjena ekrana.

Probaj tamo.
12.06.2014 | 14:37
Mogu potvrditi da je RAM servis u Španskom OK. Oživili su nam stari Apple cinema display.
20.07.2014 | 17:44
Potvrđujem da je ovaj RAM servis odličan i ima prihvatljive cijene, u svakom slučaju evo i od mene preporuke za njega, i usluga im je dosta brza i profesionalna(barem je bila u mojem slučaju).
15.12.2014 | 14:27
Potvrđujem navode za RAM servis. Imao sam kod njih minija s uspješnom intervencijom te sam nedavno odnio i iMac Alu 20" 2007g. ( stariji članovi se možda sjećaju da mi se nakon apdejta sa 10.6.2 na 10.6.3 i više, zamrznuo sistem). iMac također riješen te se trenutno gore vrti 10.6.8 a nakon toga možda i 10.8.5. Mini je u međuvremenu stradao od udara groma, te čekam rezultat iz istog servisa.
Dakle iz iskustva , preporuka za servis.
09.01.2015 | 20:03
Vratio se mini . Izgorjelo je napajanje pa je složen na moj zahtjev s 12V napajanjem. Modul napajanja je izvađen te je taj dio prazan a mini se ujedno i manje grije. Stradao je i jedan USB konektor, ali ostala 3 rade pa nije problem a imam i Hub. Došao danas popodne te ga sad vraćamu radni režim i za sada radi ko urica.
Još jednom preporuka za servis !
29.01.2015 | 11:07
JOHN kaže:
Ja sam imao dobro iskustvo sa iklinikom, Fallerovo šetalište 2. U pitanju je bila zamjena ekrana.

Probaj tamo.

Ako se može dodati i negativna kritika - meni su kod zamjene VGA čipa, spalili drugu stranu MBO, tako da je laptop nakon promjene radio okvirno 10x i riknuo,
kasnije sam ga nosio u druga dva servisa gdje je dijagnosticirano pregrijavanje kod zamjene čipa.

Još nisam naišao na onaj pravi servis koji oživljava i elektroničke komponente i mijenja ih - novi MBO znam i ja ugraditi
04.03.2019 | 17:33
evo probaj nas
ram-servis.hr/kontakt/

ekipa, hvala Vam na pohvalama. Jako smo ponosni što smo uspjeli pomoći, trudimo se svaki dan naučiti nešto novo, pomoći koliko je u našim mogučnostima.
04.03.2019 | 17:42
Dosad jedno i odlicno iskustvo sa RAM servisom, nosio sam prastari MBP koji se vise nije htio (u)paliti, "zamijenjen je BGA chipset", odonda radi ko bog Cijena, ha... prihvatljiva, s obzirom da bi MBP u protivnom morao u reciklazu + trosak novog
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 15 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Riba, VanjusOS, Anonimci (512)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.29 Seconds

Provided by iJoomla SEO