15.01.2016 | 00:07
ZAAK kaže:
Pa vidi, moj iMac je u radnoj sobi i osim naravno ukucana vidjeli su ga samo neki nasi blizi prijatelji. Dakle iako nema nikakav bling faktor prema drugima meni je njegov dizajn bio barem 50% odluke za kupovinu. I sada da ga moram mjenjati Apple bi bio 99% izbor ali ako me dizajn proizvoda nebi zadovoljio..... hvala lijepa trazim dalje
Apsolutno imaš pravo za svoj novac to zahtijevati. Ja, s druge strane, za svoj novac zahtijevam da stvar radi (ono za što je kupljena), da se ne kvari "sama od sebe" (dakle ne računam kvarove prouzročene nepažljivim rukovanjem) i da je ne moram tetošiti (jer je nisam kupio da je tetošim, nego da mi služi). Tako da meni čak ni ovo "redovito čisti od prašine i nemaš problema" nije zadovoljavajuć odgovor. Ako mu je prašina problem, nek se čisti sam ili ga ja ne želim.
MBP 2008, dakle evo mu ide osma godina, prošao je sa mnom nebrojeno gradilišta, upao otvoren sa 4-5 m visine u vreću cementa i da ne nabrajam ostale "situacije" i još uvijek radi. 3 Minija u kući, žena i djeca zlostavljaju nemilo, nitko nikad nije čistio prašinu iz njih. Isto rade. A taj iMac ko seoska mlada. Te žuti ekran, te prašina u ekranu, te krepava od pregrijavanja, te otkazuje optika, te ethernet, ma daj... 100x radije Minija koji izgleda ko PC, nego fancy iMaca.