17.06.2016 | 17:35
ITelektronika kaže:
Sudeći po tvojim upisima u servisima po "Rijeci možeš očekivati svašta",
Ne seruckaj i ne pljuckaj neodređeno. Lijepo jasno i glasno reci, a prije svega CITIRAJ gdje sam ja to napisao da se u "Rijeci može očekivati svašta".
mada kako i sam kažeš nemaš iskustva s nekim servisima,
Što "mada". Točno tako kako kažem. Nemam iskustva pa ne mogu nikog preporučiti. Što, dovraga nije u tome jasno?
u stvari vjerujem da imaš iskustva samo s jednim.
Točno tako, kako sam i napisao. Imam iskustva s jednim servisom u Rijeci, užasno loša, i to baš s ovim gdje je ZAAK sada, srećom, izašao zadovoljan. Čovjek je lažljivac i muljator, u što sam se osvjedočio osobno. Nakon besmisleno puno vremena, rekao je da mu treba još tjedan dana, da "još neke stvari finalno istestira". Nakon tjedan dana preda mi komp, kojeg, srećom, nisam samo tako poslao vlasniku natrag na Hvar, nego sam ga doma išao provjeriti. Pa sam ustanovio da HDD u njemu
nije niti spojen. Dakle - nema teorije da je *IŠTA* testirao. A još tjedan (povrh pustih mjeseci) dana mu je stajao pitaj Boga zašto. Lažljivac i muljator. Ništa me dalje ne zanima. Čak me nije niti briga da li mu je to prvi i zadnji put da se tako ponio. Pošten čovjek ne posiže za lažima.
A ovaj je još jednom kasnije sam pokazao da je lažljivac i muljator, kad je ovdje na Jabučnjaku pokušao samog sebe reklamirati, ali na način da glumi zadovoljnog korisnika svog vlastitog servisa. How low can you go?
Da se razumijemo, ja nemam problema s tim da moderatura gura jedan servis i time ostvaruje pogodnosti u istom,
Ovo je DRUGI put da me vrijeđaš na isti način. Sada više niti neću tražiti ispriku jer očito ni ona prva nije bila iskrena. Mogu jedino zaključiti da si zlonamjeran i svadljiv po naravi. A onda mi je to, kao karakterna osobina, opet više nego dovoljno da ne želim ikad ikakvog posla imati s tobom, a kamoli još da te nekom preporučim.
Uslugu RAM servisa sam koristio osobno jednom (čovjek nije ni znao da imam ikakve veze s Jabučnjakom), uredno platio traženu cijenu i otišao jako zadovoljan. Još jednom sam bio s njima u kontaktu iz usluge prijateljima, s istim ishodom.
imam problem kada se paušalno napiše citirano prema istom kriteriju a pritom da se izostavljaju preporuke, kvaliteta, oprema i znanje.
Što god ti to značilo. Prestani se služiti neodređenim oblicima. Napiši jasno, glasno, precizno i konkretno. Što te smeta? Što znam(o) da servisiraš kompjutere, a nismo te ovdje preporučili? Čuj, jesi li razmislio da to možda ipak ima veze s tobom? Eno ti među člancima tekst o Josipovom servisu pa pogledaj koliko se tamo ljudi javilo da ga pohvale i preporuče. Evo, pozivam sve korisnike koji su imali iskustva i zadovoljni su tvojom uslugom, da se ovdje jave. Ili bilo gdje. Neka otvore novu temu. Neka napišu članak, objavit ćemo ga na naslovnici, kao i onaj o JM Elektronici.