29.07.2016 | 14:01
agrabusic kaže:
Ne ventilatora, nego hladnjaka, da se topli zrak s jednog ne diže preko drugog, mislim da je to mislio.
Mislim da si krivo shvatio tj da je on dao mišljenje kako bi bilo bolje da je apple hladnjake dizajnirao da budu jedan pored drugog ne iznad. I tu je u pravu.
Ne možeš to tek tako premještati po kučištu jer su hladnjaci povezani s toplovodnim cijevima koje će ako ih samo uvijaš puknuti, a u ovom slučaju još gore, trebao bi ih produživati, dodavati još jedan vnetilator.....ukratko Ne.
Za procesor mi nije ni palo na pamet, 25$ ebay.
A vidi ako ti je untra t7200, možda nebi bilo loše, ako je t7400 onda je razlika poprilično mala.
A glede financijske vrijednosti stroja i uporabne vrijednosti - on ima FW 400 i 800, vrti stariji OS, što je jako korisno kad imaš zvučne kartice sa FW portovima koje ne rade na novom MBP zato jer proizvođač (M-audio) više ne radi drivere koji rade na zadnjim verzijama OS-a.
100 ljudi će ti što se ovoga tiče dati svatko drugačiji savjet. Mislim da najbolje znaš koliko ti je stroj upotrebljiv i kolika je isplativost popravka.