28.07.2016 | 20:34
Hvala vam za sada nemam mogućnosti kemijati na drugi način (dostupan mi je komp od firme i sa sobom nemam neke druge điđe) nego probati i drugu stranu na Macu, zadivljuje me jedino to što je stao na "istom mjestu" tj. na istoj fajli koju je pokušavao "prepisati"
Resetirao sam i Mac u međuvremenu ali nije pomagalo a prije reseta isprobao sam i drugi stick iExpand od Scan disca koji koristim kako bi selio Fotografije sa iPhona u Windows PC i sve radi normalno(no kapacitet mu je premali da bi mogao ponoviti istu randnju), greške su naravno (hardverske) moguće, ali više ne brzam jer sam istu frku složio kad sam pomislio da mi je baterija na iWatchu riknula a problem je bio softverske naravi, nakon update-a sve je proradilo normalno.
Probat ću još jednom da vidim na kojoj mi fajli stane pa ću tu fajlu maknuti i probati bez nje napraviti kopiju, jednostavno nisam pametan ali čovjek se uči dok je živ..
MBP je kupljen ove godine i nadam se da bi mi narednih barem 5-10 g. trebao služiti dobro.
Još jedno, na Sticku izvađenom iz MBP u Windozama se vide neki fajlovi koji počinju sa .iXXX, njih maknem ali ih Mac opet upiše, u njima ne bi trebala biti kvaka da Mac "obilježi" na neki način "neispravan" stick ?? ili?