05.03.2018 | 01:05
pozdrav mac juzerima
ovako, uskoro nabavljam macpro 5.1. 2012 12C (2x6c - 3.06Ghz), i monitor također......
Apple LED Cinema Display 27"
Apple Cinema Display 30"
koštaju slično cca 4000kn svaki. Ono što me zanima samo jest kvaliteta slike....Dijagonala i kod jednog ili kod drugog mi je prihvatljiva i dovoljno velika.... jedini kriterij mi je kvaliteta slike, tj da li je netko osobno imao oba monitora jedan pored drugog i shvatio razliku
Davore Pasarić, da li u tvojoj firmi imate ta dva monitora
=, jer sam pročitao tu na topiku da još uvijek imaš ACD 30" i da si jako zadovoljan.
ps.
Glede tematike zastarjelosti tehnologije... meni je jasno da svaka polovna stvar može riknut i taj dio odgovornosti sam preuzeo.....jednako tako, postoji danas more drugih monitora, boljih.. no , na poslu radim na imacovima i imamo jedan dell +macmini i apple monitori meni osobno imaju ugodniju sliku i testirani su za rad sa applovim hardwerom.. BITNO: DELL SLUŽBENO NE TESTIRA SVOJE MONITORE SA APPLOVIM HARDWEROM!... Ovo nisam znao, jer nam je taj dell na minicu radio probleme dok nije proradio normlano.....ono, uzeli ga na blef, jer kao monitor, " dell garant radi na svemu".. itd itd... znači, želim reči da u igru ulaze samo ova dva monitora gore navedena
pps.
Oba monitra su mi gledajući dizajn, jednako oku mila i draga
tako da, samo u biti kvaliteta slike me zanima iz vaših iskustava
Hvala ekipa!