10.08.2017 | 11:42
Kloba kaže:
smayoo kaže:
Ja ne mislim da je ta cijena baš tako pretjerana. To prije svega ovisi o tome kolika je nekom uporabna vrijednost. Da je moj, ja ga ne bi prodavao (kao što ne prodajem svoj, koji je non-retina mid 2012) jer mi vrijedi više nego što mogu dobiti za njega. Međutim, ako gledaš koliko košta novi MBP, ovo je cca 60% cijene. Zašto bi moralo biti jeftinije od toga?
Možda je jedina objektivna cijena do koje možeš doći - da gledaš pošto odu takvi na E-bayu u npr. Njemačkoj.
Evo, našao sam sličan laptop (ja imam NVIDIA M650 kao dodatnu grafulju) - ovaj je generacija ispred (ima NVIDIA M750 GPU) - ali po ostalom smo isti koliko vidim (jedino on ima malo slabiji CPU, njegov je 2.3, a moj 2.7 GHz). On svoga cijeni na njemačkom ebayu 1399 eura, znači po nekom web tečaju 10.3552 kn. Ne znam... Uz sve ove dodatke (Time Capsule, Superdrive) - možda i ode za 13000 kn
www.ebay.de/itm/Apple-MacBook-PRO-Retina...e:g:DSwAAOSwTglYmipz
U biti, objektivna cijena bi bila ne ona koju prodavač traži, nego, ona koju kupci na kraju izlicitiraju. Znači, ne prati buy it now predmete, nego aukcije, čekaj da završe pa gledaj koja je bila konačna izlicitirana cijena.
Ako misliš i dalje koristiti Mac, zašto prodaješ Time Capsule i SuperDrive? OK, kužim zašto SuperDrive
, ali zašto Time Capsule?