20.08.2017 | 18:16
stefanjos kaže:
Visak portova je prednost danasnjice, da industrija prati korak s appleom, mislim da bi bilo jako lijepo da se sve to ubrza na usb C. Zamisli samo jedan kabel utakat kad dodes doma na veliki ekran.
To je sigurno cool. A što ako NISI doma? Nego npr u nekom hotelu. Ili na aerodromu. Imaš 4-5h do boardinga na connection flight. Nedavno sam čekao, čak i malo dulje od toga, u Bangkoku, na vezu prema kući. Ima struje, nađe se, imaš se kamo prištekati, ali ne možeš imati istovremeno priključen punjač i vanjski HDD ili USB stick. Čak ni SD karticu...
Da, da, znam odgovor... Imaš super dodatak, putni USB-C hub. Mraq rješenje. Sva sreća da je MacBook malen, tanak i lagan. A to što sa strane visi neko s*anje, to nema veze. To se ne vidi na reklami.
MacBook u svom sadašnjem izdanju je, kao što mu i boja sugerira, namijenjen trendy sponzorušama da preko njega fejsaju i tvitaju dok sjede u svom omiljenom fancy kafiću. Za njih je idealan. Ima samo jedan konektor pa nema puno razmišljanja. To što se u njega šteka, šteka se tamo. Ne mora misliti ni kako se okrene. A ako se tamo ne da uštekati, onda joj to ni ne treba.