02.11.2018 | 14:53
Obzirom da dosta putujem, dugo sam razmisljao o bezicnim slusalicama i raznim rjesenjima. U uzi izbor pale su mi Bang & Olufsen E8 i Appleove Earpods.
Na kraju sam se ipak odlucio za Bang & Olufsen E8.
Nakon kojih ca. mjesec dana koristenja, mogu reci da sam jako zadovoljan. Trajanje baterije je solidno - 4h + 8h (sam charger). Kutija, kao i kod Appleovih Earpods, ima i funkciju punjaca. Kad je potpuno puna moze napuniti 2xput slusalice, sto u konacnici daje kakvih 12sati koristenja.
E8 se spajaju putem bluetootha na vas iPhone/iPad/iPod ili Mac. Sam proces je veoma jednostavan i jako brz. Slusalice se mogu koristiti i za razgovor kao i za gledanje videa - moram priznati da ni tu nemam zamjerki.
Postoji i aplikacija za iPhone - B&O Beoplay, kojom je moguce dodatno konfigurirati zvucne postavke - veoma korisno i zabavno.
Sto se samog zvuka tice, tu nemam nikakvih zamjerki - rekao bih da je stepenicu iznad appleovih standardnih slusalica, sto je svakako i za ocekivati obzirom na nemalu cijenu. Tome dodatno pridonosi cinjenica kako slusalice sjedaju u uho - tako je cak i bez zvuka sa slusalicama tesko cuti okolinu. Dakle eventualni gubici su svedeni na minimum.
Slusalice koje svakako jesu za preporuciti, ali samo u slucaju ako imate kakav popust na cijenu, jer je cijena u svakom slucaju pretjerana.