24.04.2019 | 10:57
Firefox mi je zapravo "glavni" problem, istina mogao bi plaćati račune mobitelom, al veći dio internet plaćanja radim preko kompa...
nisam našao firefox fork, a gnjavi totalno (v48.0.2). Vidim da ima nešto za PPC procesore, intel niš.
ako znaš link za fork riješit ćeš me problema, moj google ne zna naći... Evo nedavno me napustio i SeaMonkey browser 8(
Meni je 10.6.8. više nego super, ful je ispeglan brz i stabilan. Osim šta bi mi pasao noviji Capture one / Lightroom, Firefox zeza...
I uz napuštanje podrške majke jabuke, OS i većina aplikacija zadovoljava većinu mojih potreba. Valjda sam Vintage freak!
I žena mi ga krade iako ima brži PC laptop...
Vidim da je s 10.7. odrezana PPC prošlost i puno toga starog ne vrti ali dio stvari koje trebam rade nov(ij)e verzije, razmišljam o dual bootu. Većinu stvari mogu raditi na SL, a neke stvarčice mogu probati na 10.7. ili forcati kao neki na 10.10? (ili win koji mi se ne da)
Planiram staviti SSD i max od "ne"podržanih 6gb rama šta će ubrzati rad ako uspijem s 10.10.
Do sad sam ponosni legalnih korisnik verzija OSa od 10.0 do 6.8 (uz 9.2.2.), sad tražim kopijicu 10.7.
vidim da je apple brzo odrezao veliki dio podrške za 10.7,8,9. OS-ove... trebao sam uzeti unibody jer ovaj moj ima grafičku koja je 32 bitna i prejadna za 10.10 al kolko para tolko muzike!