02.08.2019 | 15:31
Ne znam gdje si vidio da su ovi sprdnja postovi namijenjeni tebi
Svi smo ti napisali svoja iskustva iz kojih se može vidjeti naš odnos prema hardveru. Ja sam ti napisao da samo pazim da laptop (MBP ili TP koje koristim) bude sam u svom pretincu torbe/ruksaka što znači da u isti pretinac neću staviti ključeve, kovanice, hub ili nešto slično, ali da isto tako ne kupujem nikakve dodatne torbice, navlake ili slično jer nemam potrebe za time.
Ovi postovi dalje o ceradama, šlapama i ostalim nije bilo namijenjeno za tebe već za nas jer gotovo svaku temu na forumu (osim onih o partizanima i ustašama) iskoristimo za međusobnu zezanciju jer je ovo uz to što je ozbiljan forum za Apple korisnike i opušteni forum gdje se članovi zezaju jedni s drugima.
I zadnje - glancanje. Osobno prebrišem blago vlažnom krpom od mikrofibre svoj hardver (mislim na laptope da sad netko krivo ne shvati
) barem jednom tjedno kako se ne bi nakupile naslage masnoće i prašine koje je onda nakon pola godine ili godine nebrige teško ukloniti, ali nisam zato frik koji glanca stvari radi izgleda već lik koji zna da se se u tom smećeraju skrivaju mikrobi i bakterije.
I da, ne koristim nikakve folije za staklo na mobitelu, samo kupim neku "heavy duty" masku za mobitel jer su današnji tanki, od stakla i metala pa mi lako iskliznu iz ruke... opet izgled maske i njena debljina mi vizualno ne predstavljaju bitnu stvar jer naglasak dajem tome da imam kaj držati u ruci dok pričam.
Uglavnom, mislim da si nas krivo doživio