Airpods
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Airpods

03.08.2019 | 21:37
Pozdrav svima koliko god vas ima..

Eto malo po malo dolazim u iskušenje da uzmem Airpods 2 bez kutijice za bežično punjenje, pa me zanima da li ih tko ima? I kakva su iskustva sa njima?

Planiram ih koristiti na iPad-u i Macbook-u, pa me zanima kako se ponašaju u "vožnji"?

Nadam se da će te me "odgovoriti" od kupnje.. hehe
03.08.2019 | 21:50
A kako bi ih punio?
03.08.2019 | 21:57
@smayoo - pa postoje dvije vrste Airpods 2, sa normalnom kutijicom za punjenje i sa bežičnom kutijicom za punjenje, a ja bi uzeo ovu sa normalnim punjenjem, ona je i jeftinija.
03.08.2019 | 22:37
A. Sorry, nisam shvatio.
  • Daddo
  • Posjetitelj
03.08.2019 | 23:27
Imam prvu generaciju, koristim je na miniju kad gledam kojekakve tutoriale i kao handsfree u pokretu na iphoneu, odnosno dok gledam kakvu seriju sa plexa na ipadu.

Najveća prednost je upravo to jednostavno uparivanje, dugo trajanje baterije (u običnoj kutijici imaš 3 punjenja, bez ikakvih problema izdrže gledanje jednog filma ili dva sa jednim punjenjem) plus - ugodne su u uhu i nakon duljeg nošenja.

Zvuk nije spektakularan pa ne očekuj da ćeš na tome uživati u glazbi (ok je za youtube i nekakav deezer/spotify) kao sa naglavnim.

Meni je super stvar što kad ih koristim kao handsfree, dosta mi je jedna, pa praktički mogu cijeli dan telefonirati, samo promijenim slušalicu.

Svoju kutijicu ovisno o korištenju punim svaka 2 ili 3 tjedna.

Ako trebaš "odgovor" od kupnje... evo moja žena mi ih otme (ona inače ne može nositi in-ear, jer je sve žuljaju već nakon 10ak min).

Nadam se da sam pomogao.
04.08.2019 | 01:44
Ja imam također gen1 AP. Jednostavno ih obožavam. Radim sa njima večinu vremena kada radim od doma. Domet im je brutalan. U mojim testovima 2-3 udaljenosti i dalje "drže", dakle nekih 12-15m preko nekoliko zidova. Jako praktično ako moraš skočit u kuhinju po nešto i vratit se radit za računalo.

Na iphonu ih je isto super koristiti. Slažem se što se tiče kvalitete zvuka iako bi napomenuo da su solidno glasne moram priznat, ali kada ih koristim recimo za skype razgovor i prebacim i headphones i speaker funkciju na njih, onda kvaliteta zvuka ide dolje. Ukoliko se koriste recimo samo za repordukciju onda je zvuk znatno bolji i kvalitetniji. To im je default ponašanje neovisno od aplikacije.

Udobne su i meni i ženi i dijelimo ih po potrebi. Autonomija, ne pamtim kada sam zadnji put ih punio, ali definitivno kutijica ima kapaciteta poprilično. Uparivanje sa bilo koji uređajem je "magično" i nisam primjetio probleme.

Ja te ne mogu odgovoriti od kupnje tako da, eto.
05.08.2019 | 15:44
Ja te također ne mogu odgovoriti od kupnje jer su mi one jako bitne kako na poslu tako i dok se bavim slobodnim aktivnostima (hodanje, planinarenje). Činjenica kako mogu imati obje ruke slobodne, uvelike mi olakšava moje aktivnosti. Ideš u dućan, žena te nazove a ti imaš pune ruke, radiš neki servis i u jednoj ruci šarafenciger u drugoj vijak, kolega ti diktira poruku za stranku, hodaš po Sljemenu ili trčiš na Jarunu, voziš se u autu i odgovaraš na poziv. Kao što vidiš možeš ih primjenitii u milijardu situacija.
05.08.2019 | 17:57
Izgubio sam 2-3 dana airpodse i uzmem slušalice koje dođu uz iphone, tek onda shvatio koliko je super "život bez žica" Zvuk minijaturno bolji od slušalica koji dođu uz mob, ali lakoća uparivanja i korištenja meni sigurno opravdava cijenu

Mislim da nije ogromna razlika između prve i druge generacije, jedino ako hoćeš wireless punjenje (iako možeš kasnije kupit wireless kutijcu), pa razmotri i tu opciju

Inače sam tip koji nije baš "audiophile", meni je zvuk sasvim ured, veliki sam fan što "ne začepi" skroz uši, jer sam većinom u busu ili šetam ili jednostavno želim biti svjestan okoline, pa mi je i to bonus, iako je mnogim ljudima to mana (što ne mogu potpuno izolirati)
05.08.2019 | 19:20
Ja radim didspatch nekih kamiona, i imam nekada dnevno i par stotina poziva. Rade brutalno dobro za telefoniranje, medjutim sto se tice audio reprodukcije fali tu puno toga u zvucnoj slici, ali Apple se nikada nije ni mogao pohvaliti da znaju napraviti kvalitetne slusalice

Kupio sam silikonske navlake (pa oonda izgledaju slicno ka Bose) pa ih koristim za trcanje i super sviraju sa apple watch a ne ispadaju iz usiju.

U svakom slucaju neces bit nezadovoljan.
05.08.2019 | 19:48
Ok, vidim da ih dosta ljudi ima, znači da i nešto valjaju.

Koristio bi ih pretežno za pozive, i malo muzike, još me zanima baterija.

A koliko ih često punite? Kakvo je stanje sa baterijom?
05.08.2019 | 20:16
Za prosječnog korisnika će biti sasvim dobre i za glazbu i za pozive.

Ja ih slušam obično 2-3 sata na poslu, pa na punjenje par minuta, opet 2-3 sata, na povratku doma 40-ak minuta još, uglavnom glazba. Punim kutijicu tipa 2-3 puta tjedno. Mislim da nitko ne sluša toliko glazbe u komadu da bi baterija bila problem, a brzo se i napune, za par minuta. Na duljim pozivima znaju otkazati nakon sati i pol - dva, ali zato telefoniram samo s jednom slušalicom pa se prebacim na drugu.

Meni je najbolji IT buy u zadnjih par godina, a kupovao sam na slijepo, bez nekog plana. Sad ne znam kako bih bez njihove praktičnosti.
06.08.2019 | 11:56
Tko te je napao? Ljudi se ne slažu oko toga, kao ni oko ičeg drugog. Ja se slažem da nijedne Apple slušalice nisu za muziku, a nije ni iPhone, kad smo već kod toga. Meni je za muziku Sansui cijevno pojačalo, kvarcni gramofon i B&W 603-ce.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 14 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, VanjusOS, Yonkis, Anonimci (667)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.30 Seconds

Provided by iJoomla SEO