ovo nije moguce
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ovo nije moguce

28.04.2007 | 00:56
prije par mjeseci na powerbooku g4 (zadnji model) mi je nakon 1 god. starosti otisao kabel koji spaja maticnu i ekran...sada od prije mjesec imam MacBook Pro-a...doduse zadnjih tjedana je radio non stop (i prek noci ili u sleepu ili open, gotovo ga nisam gasio)

danas sam ujutro radio normalno...spremio se sjeo na avion...sletio prije 1h...dosao kuci upalio skype...nazvao jedan broj...usred razgovora smrzne se on (skype) pa s time i sve ostalo...meni jedino gumb ostao kao zadnja opcije...i sada ja njega ponovo na gumb ali pokazuje na ekranu mali foldercic s upitnikom i na mjestu harddiska (lijevo od trackpada) se cuje nki zvuk kao da melje nes konstantnom loop-u...

...pa nije valjda da mi je riknuo disk, mozda se odspojio...od vrucine i negasenja?!!!

...ja sam lud vise s iskustvima macovim...steve jobs je jednak lopov kao i onaj drugi...nesumnjam u to...joj grozan sam...

...i sad cu vas morati razocarati sve, jel problem je upravo, dok ovo tipkam nestao, doduse sad sam ga ostavio malo duze ugasenog ne bili napisao o problemu, no sad je digao sistem i sve 5....

....ali ja i dalje ni9sam zadovoljan jel ne zelim da se ovo ponovi a niti zelim ici u svetu nedjelju opet

pomagajte sa misljenjima...
28.04.2007 | 01:04
..izgleda da nije tu kraj

jer evo digao se i opet je poceo da steka, mrzne se i opet pocinje hard disk da se glasa...

...mislim sta je ovo...bio sam u avionu i komp je ugasen cijelo jutro, da li je mozda caka u tome da je zadnji tjedan dana bio stalno upaljen i sada mu je ovo bio sok!!!?
28.04.2007 | 07:20
getoutski je napisao:
..izgleda da nije tu kraj

jer evo digao se i opet je poceo da steka, mrzne se i opet pocinje hard disk da se glasa...

...mislim sta je ovo...bio sam u avionu i komp je ugasen cijelo jutro, da li je mozda caka u tome da je zadnji tjedan dana bio stalno upaljen i sada mu je ovo bio sok!!!?

Odakle si ti? Ako si ovdje u Germanynavrati kod mene da ja to pregledam

Hm.... nest izgleda sa diskom nevalja, probaj ga dignuti u Safe Modu, drzi shift tipku dok se boota pritisnutu. Onda pogledaj oce l jos tako se glasati, ako se bude jos glasao onda, ubaci Mac OS DVD 1, i nakon startup sounda drzi pritisnutu C tipku, onda napravi Verifiy Disk i one disk neke gluposti sve ono tamo sto ima neznam kako se zovu

A ako onda jos uvijek bude srao, salji na servis, ili sarafciger u ruke i rastavi ga :-D
28.04.2007 | 07:36
Smiri strasti. Zvuči kao problem s hard-diskom. Što kaže Hardware Test? Da li si siguran da je disk bez grešaka? Ako je hardverski krepao, to ima veze s Appleom koliko i s bilo kojom drugom markom - hard diskovi su osjetljivi mehanizmi podložni i kvarovima i tvorničkim greškama. To što je radio tjednima bez prestanka nema veze.
28.04.2007 | 08:19
nisam u germany...sad sam u zg... naime on ne prepoznaje disk jel kad odem preko tiger cd-a i na disk management ili kak vec...on ne prepoznaje disk...samo vidim optical drive

shift prilikom bootanja ne radi. cim ga upalim on kvrcka u podrucju diska...

...znam da nije apple i da je sve to krhko i osjetljivo ali ne mogu vjerovati da se meni ovo dogadja jel kako rekoh powerbook me iznevjerio u jako bitnom momentu...pa je macbook uletio da spasi situaciju, sto i je, ali evo tek nakon 2 mjeseca starosti on ovako reagira hehehe

p.s. evo upravo idem na hardware test s cd-a s tipkom d pa da vidimo
28.04.2007 | 08:36
hardware test s cd-a macovog i to extended test, kaze da je sve 5. a on nece da boota nikako,. tko je ovdje lud...idem sam prespavat pa da budem prvi u servisu sutra
28.04.2007 | 18:22
najgore je sto servis ne radi... a i kad proradi morat cu vjerojatno jedno mjesec i pol cvekati na novi hard ako ga bude trtebalo mijenjati sto je meni apsolutno previse vremena

...imam posao koji nemre cekati mjesecima...sto da radim?
  • User
  • Posjetitelj
28.04.2007 | 18:34
Kad sam imao MacBook takodjer nisam mogao riskirat da mjesecima budem bez njega pa sam otisao u HGspot i kupio novi disk i zamijenio bez problema
Ne znam je li u MB Pro-u teze zamijenit disk ali to je moja preporuka. I meni je hardware test govorio da je sve ok a nije bilo.
28.04.2007 | 18:43
a i stvari na disku su mi od zivotne vaznosti i nisam ih backupirao jel je star ni 2 mjeseca, da li mogu od servisa ocekivati i spasavanje podataka?
29.04.2007 | 03:08
getoutski je napisao:
a i stvari na disku su mi od zivotne vaznosti i nisam ih backupirao jel je star ni 2 mjeseca, da li mogu od servisa ocekivati i spasavanje podataka?

Eh, kad vidim kako je Apple hrvatska koma dode mi da povracam

Njemacki je puno bolji, poprave ga u roku par dana, a citam po forumima, da onima kojima crkne disk, dobiju novi disk i podatke im pokasju vratiti.

Koja je to firma dobila pravo zastupnistva Apple-a u Hr?
29.04.2007 | 05:46
Mi smo zadnja crna rupa u svemiru sta se tice Apple-a.
Posto se Mac-ovi pod garanciom ne popravljaju u HR,vjerojatno ovi iz powercoma cekaju da se skupi sta vise compova (sta i nije lako,jer ljudi radije popravljaju sami ) pa tek onda salju \"pitajbogadi\",a tamo se ocito vole \"ceskatizauva\"...........
Sta bi mi tribali imat jedan \"bekap\" Mac sa strane,ako se prvi pokvari i spakovat krunicu s njim kad ga saljemo na sevis ???
Ma ciganluk ljudi
02.05.2007 | 04:37
evo mene opet, vratio se s produzenog vikenda, srecom imao sam onaj stari powerbook g4 kao backup pa se nisam toliko zivcirao...

naime, sutra picim u servis u sv.nedjelju ne bi li provjerio da li oni spasavaju podatke unutar garancije u sto ne sumnjam jel je to logicno jer je unutar garantnog roka...

...i bitno mi je da vidim ocu li cekati par mjeseci da oni nesto naruce, zmuljaju, sto vec...

ako ispadne tako kako je uvijek, cekanje po mjesec dana...lijepo cu se okrenuti i zalupiti vrata, te cu definitivno poslati maca po curki gore u amsterdam gdje sam ga i kupio, valjda ce tamo ici brze i profesionalnije...

...no imam pitanje ako bi netko se nasao da zna ponesto i da me mozda savjetuje jel imam vremena do sutra u 15h posto curka leti za dam i odlkuka mora pasti...

postoji li kakva druga opcija koju mogu izvesti odnosno imate li ideje i da li mislite da je ovo dobar plan da ga posaljem tamo odakle je i dosao, jebo mater svoju staru samo dva mjesecaaaaa....

i molio bih nekoga da mi olaksa u vezi spasavanja podataka sa diska i da mi kaze da ce to biti moguce
02.05.2007 | 22:09
Da li mozes ikako podignut sistem? Ako mozes, probaj ga stavit u \"Target Disk Mode\", odakle ga mozes spojit Firewire kabelom na drugi komp koji ce ga prepoznat kao vanjski disk. Znam da je long shot, ali heb'ga...
Ako uopce ne mozes dignuti sistem, probaj sa Mac OS X dvd-om ukljucit Target disk mode...
Za spasavanje podataka (greskom pobrisani fajlovi, slucajni format ili sl.) probaj FileSalvage ili Data Rescue aplikaciju.
Ako je otisla glava ili sl., pocni plakat, jer sanse su premale, a cijena spasavanja je \"boli glava\".

Za ubuduce, radi backup, preporucam SuperDuper.

Sretno i javi ako sta uspijes!
02.05.2007 | 22:15
uzzy je napisao:
Mi smo zadnja crna rupa u svemiru sta se tice Apple-a.
Posto se Mac-ovi pod garanciom ne popravljaju u HR,vjerojatno ovi iz powercoma cekaju da se skupi sta vise compova (sta i nije lako,jer ljudi radije popravljaju sami ) pa tek onda salju \"pitajbogadi\",a tamo se ocito vole \"ceskatizauva\"...........
Sta bi mi tribali imat jedan \"bekap\" Mac sa strane,ako se prvi pokvari i spakovat krunicu s njim kad ga saljemo na sevis ???
Ma ciganluk ljudi

Dodao bih, da smo, shupak svijeta.

Pitajbogadi je mislim Madarska. Meni je otisla baterija na MBP 17\", procedura za zamjenu je isla Lama (Split)->Powercom(ZG)->Budapest(H). I nazad... Zato jer nisu imali na lageru.
Tri tjedna sam bio bez baterije!!!! Da smo vanka negdi, otisao bih u najblizi Apple store i dobio ASAP bateriju, ali, kao sto rekoh, shupak svijeta.
03.05.2007 | 04:58
Ja imam MacBook kupljen krajem veljace koji jos uvijek radi 100% perfect,
ali me sad sve ovo malo pocelo brinuti.

Najprije, ono sa sleepom i gasenjem zbilja ne bi trebalo imati nikakve veze. Ovaj
moj je zadnji put bio ugasen onaj dan kad sam ga kupio - od onda samo sleep
i restart tu i tamo da se malo 'pročisti' i obično tada kod bootanja pogleda ima li
kakav update pa to obično budu dva restarta za redom.

Zatim, iBook iz 2003. je do sada bio možda 30 dana ugašen, možda samo kad idem
negdje dulje od kuće, a barem jednom je bio samnom na moru, možda i dvaput...
Uglavnom, radi ko grom, nikad servis, baterija drži do tri sata.

Mislim da ovo spavanje ne ubija diskove - kuc,kuc,kuc u drvo.

Inače, Marko Heidler, i-servis doo, Xaver, ima neku napravu baš za spašavanje
hard diskova. Do sada sam mu par puta poslao svoje stranke i svima je spasio
podatke.

Igor
03.05.2007 | 05:52
hvala ljudi na savjetima...zapamtiti cu ih za ubuduce no ja sam zvrcnuo u amsterdam, tamo di sam ga kupio i rekli su mi da ce pokusati spasiti ako bude islo tako da sam ga poslo gore po curki...

pa cemo da vidimo...

do tada pozdrav i fala jos jednom
03.05.2007 | 06:24
getoutski je napisao:
hvala ljudi na savjetima...zapamtiti cu ih za ubuduce no ja sam zvrcnuo u amsterdam, tamo di sam ga kupio i rekli su mi da ce pokusati spasiti ako bude islo tako da sam ga poslo gore po curki...

pa cemo da vidimo...

do tada pozdrav i fala jos jednom

Sritno
09.05.2007 | 02:47
evo me opet...KOMP MI JE POPRAVLJEN!!!! ALI NISU NISTA USPJELI SPASITI!!!!!

SRANJEEE

i vel da ako oni nisu uspjeli da nitko ne moze....JA IM NE VJERUJEM (zato sto u garanciji pise da recovery ne spada pod garanciju pa je logicno da se vjerojatno nisu trudili previse...vec vjerojatno lazu)

sad je problem sto mi ne daju nazad taj hard disk jel vel da ga moraju slati u tvornicu da opravdaju popravak sto za mene ne dolzai u obzir

STO DA RADIM?

rekao sam curki da ode tamo i napravi sranje i cak ako ne daju da im vrati macbook pro, nek izvade novi hard vrate njega u tvornicu...JA SAN SPREMAN SAM SI PLATITI HARD... samo da dobijem stari nazad...jel vjerujem da se moze spasiti kako mi ljudi pricaju ovdje

pomozite, sto da radim, savjeti dobrodosli!!!!
09.05.2007 | 03:30
2 Getoutski: Da li ti znas koliko kosta spasavanje podataka sa diska? Da li znas da ti za to nitko nece i ne moze dati bilo kakvu garanciju? Mislim da ti je najpametnije da zaboravis taj stari disk
09.05.2007 | 03:40
MoschuS je napisao:
2 Getoutski: Da li ti znas koliko kosta spasavanje podataka sa diska? Da li znas da ti za to nitko nece i ne moze dati bilo kakvu garanciju? Mislim da ti je najpametnije da zaboravis taj stari disk

znam ja dobro da to kosta previse...ali BITAN JE PRINCIP...ja nebum jeo tudja govna...a pogotovo ne od kapitalisticke djubradi...sorry na izrazavanju ali ja imam tvrdoglavu glavu i ocu onbo sto je moje...jel backup nije pod garancijom...stoga ja imam pravo za nesto sto sam platio 2000eura traziti nazad
09.05.2007 | 04:11
getoutski je napisao:

znam ja dobro da to kosta previse...ali BITAN JE PRINCIP...ja nebum jeo tudja govna...a pogotovo ne od kapitalisticke djubradi...sorry na izrazavanju ali ja imam tvrdoglavu glavu i ocu onbo sto je moje...jel backup nije pod garancijom...stoga ja imam pravo za nesto sto sam platio 2000eura traziti nazad

Znaci kupis TV, on crke nakon par mjeseci i osim sto ti ga zamijene ti bi jos i stari? Ne funkcionira to bas tako
Procitaj dobro kako funkcionira garancija (ne samo Apple) pa neces nigdje procitati da su ti duzni vratiti neispravan dio.
09.05.2007 | 05:13
MoschuS je napisao:
Znaci kupis TV, on crke nakon par mjeseci i osim sto ti ga zamijene ti bi jos i stari? Ne funkcionira to bas tako
Procitaj dobro kako funkcionira garancija (ne samo Apple) pa neces nigdje procitati da su ti duzni vratiti neispravan dio.

...najmanje mi sad trebaju ovakovi komentari...ako ti tako razmisljas i ne mislis da je moguce mijenjati stvari onda je za debe prekasno...pojeo te sistem...medjutim ima nas nekih koji svojim razmisljanjima pridonosimo promjenama...onaj tko ce jest govna i ici uz vodu za mene je gori od samog sistema i ovozemaljskog funkcioniranja stvari...

u garanciji lijepo pise da backup ne ide uz garanciju sto znaci da sam ja mogao birati: ili se odreci garancije ili se odreci svojih podataka...po tvome...njihovome to je jedini izbor ali taj izbor nije uopce pravedan i logican...

ja vjerujem u mogucnosti i vjerujem da imam pravo sam probati spasiti svoje podatke...

sorry al znas ima nas koji se ne bojimo...a najlakse se bojati i ici kako ti netko drugi kaze...

kuzis?
09.05.2007 | 05:49
Looolcina!
Nemoj mi samo prodavat fore o sistemu, onima koji plivaju uzvodno i nizvodno jer sam prije xy godina prerastao nosenje marti i A na koznjaku
Ono sto ti pokusavam reci: Kazes sam da u garanciji pise to i to, kupnjom tog uredjaja ti si prihvatio te uvjete i tocka! Ne mozes ti ZAHTIJEVATI nesto pored toga, mozes ZAMOLITI da ti izadju u susret sto vjerujem da cak i da hoce jer to ne radis kod nas. Razlika je samo u stavu, nadam se da kuzis.
09.05.2007 | 05:54
razumijem...al sam lud i na lijep nacin se sve da dogovoriti, ajde barem smo se slozili na kraju....

pozdrav...nhf
09.05.2007 | 05:59
getoutski je napisao:
razumijem...al sam lud i na lijep nacin se sve da dogovoriti, ajde barem smo se slozili na kraju....

Da, u tome je poanta.
Nadam se da ce ti izaci u susret, u svakom slucaju javi kako je proslo!
09.05.2007 | 17:29
Ono sto si trebao odmah u startu napraviti, jest da sam kupis novi hard i zamijenis ga. Na taj nacin ne samo da bi si ustedio vrijeme i zivce, vec bi s novim hardom dobio standardnu garanciju od 3 godine, a ne jedne koliko ces dobiti sa ovim koji ti je Apple ugradio.
09.05.2007 | 20:11
vele u applu da su hard vec poslali nazad i da je mozda cak vec i unisten...probat ce ga locirati di je ali nade su male....

...fakat su debili svi ti korporativni debili - microsoft , apple (snobovi zesci)

...dojde mi da se odseli m u sumu negdje, pobjegnem od ove civilizacije koju nitko od nas nije birao...jebem ti politiku i drusto debilno koje jede sto mu guraju pod nos...upravo kao i meni sad

nije da sam imao zivotno vazne dokumente...ali neke uspomene su propale...kao i mnogo originalnih fotografije iz portofolia...jedino su mi spas one koje sam uploadao na web...

a sto ces... backupirati svake sekunde

fala svima
09.05.2007 | 20:27
getoutski je napisao:

a sto ces... backupirati svake sekunde

Da, na zalost naucio si to na ruzan nacin
Ja sam 2 tjedna nakon kupovine iMaca kupio externi 250gb disk, isto nemam neke drzavne tajne na kompu ali kao sto i sam kazes puno uspomena, fotki i sl. za sto bi mi bilo jako zao da propadne. Vecinu toga imam okolo i po dvdima zaprzeno jos dok sam imao PC ali hebiga nikad neznas kad ce se s*anje dogodit. Diskovi ni eksterna kucista stvarno vise nisu skupi tako da si za nekih 600-700kn miran a cak i da je vise love nije to vrijedno zivciranja.
09.05.2007 | 20:36
e i jos nesto....fakat je zalosno to da ako ces iskoristiti garanciju mozes zaboraviti spasavanje podataka i obratno...

...ta logika im je jako glupa...

a na apple siteu nigdje emaila nikakvoga, oni telefonski brojevi su autoamti i moras cekati 10 min da se netko javi...i kad se javi odjebu te instant...doslovno su rekli \"sto hoces, ko te jebe\" i poklope...tek nakon 30ak minita cekanja treci poziv se javila jedna zenska koja je rekla de ce probati locirati disk ali ne nadajte se previse...

jebate...kuda ovaj svijet ide...a pogotovo kod nas...pojest ce nas sve oni zapadnjaci...

trebali bi svi mi lagano na ulice i silom srusiti sistem, vlade...neredi su potrebni ponekad...vidite mlade u francuskoj kako su slozni kad su porazbijali pola grada jel politicari ne zele slusati nek se skrivaju iza svojih glupih sakoa i koriste silu na fine nacine jel imaju para zamuljati oci...

...ako bude kakva revolucija...zovi te me...taj sam

bok
09.05.2007 | 21:10
getoutski je napisao:

...ako bude kakva revolucija...zovi te me...taj sam

Lol!
71'va je prosla davno a bojim se da danasnje klince to bas i ne zanima
IMO zadnje sto je bilo dobro je kad se okupila raja za 101icu, ne sjecam se tocno ni kad je to bilo ali bilo je dobro i spontano. Jednostavno danasnji klinci nemaju muda i sve im je dobro i dostupno samo im love fali. Kao sto kazes oslo sve u k... Nama malo starijima preostaje da slusamo Sunday Bloody Sunday i pjevusimo Stulica, hebga
BTW Evo ti jos tipicnih reakcija u mom topicu od prije cca mjesec dana, vidio sam da nitko nije zainteresiran pa sam odustao.
www.jabucnjak.hr/component/option,com_jo...88/catid,8/#msg18288
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 45 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, Anonimci (1242)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.23 Seconds

Provided by iJoomla SEO