ovo nije moguce
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ovo nije moguce

09.05.2007 | 21:10
Riba je napisao:
Ono sto si trebao odmah u startu napraviti, jest da sam kupis novi hard i zamijenis ga. Na taj nacin ne samo da bi si ustedio vrijeme i zivce, vec bi s novim hardom dobio standardnu garanciju od 3 godine, a ne jedne koliko ces dobiti sa ovim koji ti je Apple ugradio.

Nebi li onda izgubija garanciju ??? sta ako za 2 miseca crkne maticna ???
09.05.2007 | 21:56
MoschuS je napisao:
getoutski je napisao:

...ako bude kakva revolucija...zovi te me...taj sam

Lol!
71'va je prosla davno a bojim se da danasnje klince to bas i ne zanima
IMO zadnje sto je bilo dobro je kad se okupila raja za 101icu, ne sjecam se tocno ni kad je to bilo ali bilo je dobro i spontano. Jednostavno danasnji klinci nemaju muda i sve im je dobro i dostupno samo im love fali. Kao sto kazes oslo sve u k... Nama malo starijima preostaje da slusamo Sunday Bloody Sunday i pjevusimo Stulica, hebga
BTW Evo ti jos tipicnih reakcija u mom topicu od prije cca mjesec dana, vidio sam da nitko nije zainteresiran pa sam odustao.
www.jabucnjak.hr/component/option,com_jo...88/catid,8/#msg18288

To nema nikakve veze sa bilo cim sta vi pricate,sta ja iman sa tvojim misem ???
Sta nisi otisa u servis,lupija sakon od stol,pritija das stavit u novine,izborija se za svoja prava..........zajebi 101-nicu,koga je danas briga za njh,a Stulic se ponasa ko da je mrtav ima 20 godina

getoutski
Sta se tice spasavanja podataka,tu si iskljucivo ti kriv,nama koji radimo backup redovito ne treba nikakva revolucija...........
09.05.2007 | 22:16
uzzy je napisao:

Sta nisi otisa u servis,lupija sakon od stol,pritija das stavit u novine,izborija se za svoja prava..........

NHF ali u tome i je problem sto tebe zaboli ona stvar za tudje probleme
A da svatko od nas malo stisne, posalje koji mail, kaze u Powercomu da to i to nije uredu neke stvari bi se sigurno promijenile.
Ja sam svoj problem rijesio vrlo kulturno bez lupanja sakama i mis je zamijenjen bez imalo problema nakon isteka te famozne \"garancije\" od 7 dana jer takve spike ja ne pusim da takva roba nema duzu garanciju. Da su bili neugodni onda bi i ja isao drugim putevima ali ovakvo stvarno pohvale na profesionalnosti. Naravno da sam im dao do znanja sto mislim o tome ali najvjerovatnije misle da sam neki ludjak posto vas vecinu ocigleno nije briga.
  • User
  • Posjetitelj
09.05.2007 | 22:28
uzzy je napisao:
Riba je napisao:
Ono sto si trebao odmah u startu napraviti, jest da sam kupis novi hard i zamijenis ga. Na taj nacin ne samo da bi si ustedio vrijeme i zivce, vec bi s novim hardom dobio standardnu garanciju od 3 godine, a ne jedne koliko ces dobiti sa ovim koji ti je Apple ugradio.

Ja mislim da ne bi. Ne znam kakva je situacija sa MBP al dok sam jos imao MacBook bilo je dovoljno skinut onu pregradu ispod baterije koja stiti memorije i onda se osim RAM-a disk sasvim uredno mogao izvuc na klizac bez potrebe za rastavljanjem laptopa. Mislim da je za MacBook disk i predviđen kao zamjenjiva komponenta.

Kao sto rekoh, za MBP ne znam kakva je situacija al moguce je da je ista stvar.
09.05.2007 | 22:40
uzzy je napisao:
Riba je napisao:

Hm, izgleda da bi. Nekad su hard diskovi bili user-installable parts...
09.05.2007 | 22:52
I ja mislim da bi izgubio garanciju.
Trebao je samo odmah napomenuti da mu stari disk ostave, da ce i platiti nesto ako treba ali hebga sad lako je pricat mogao je/trebao je
09.05.2007 | 23:33
MoschuS je napisao:
uzzy je napisao:

Sta nisi otisa u servis,lupija sakon od stol,pritija das stavit u novine,izborija se za svoja prava..........

NHF ali u tome i je problem sto tebe zaboli ona stvar za tudje probleme

Ma u pravu si,od sad pokvarene miseve saljite na moju adresu

Uzzy
Misolovka bb
21210
Solin
10.05.2007 | 03:04
2 getoutski: Slucajno naletih na ovo a jednom forumu
Covjeku krepao disk na Imacu, na srecu masina jos bila pod garancijom
\"They have replaced the drive and I am currently installing stuff on my new drive as I write this.
I was lucky to get the old hard drive back because it was a refurb machine.
If it was new from apple - apparently the drive would have had to have been 'swapped' and my old drive would now be under apples magnets I presume....\"
10.05.2007 | 03:14
hahahah...uspjelo je!!!! curka mi je dobila feedback da su locirali disk i salju ga natrag iz tvornice...srecom jedan sluzbenik je odradio svoje...ajde ima dobrih ljudi koji zapravo u losim okruzenjima bore se za nas nemocne...heeeeeheheh

ja presretan...

kad sve zbrojimo komp mi je bio popravljen za 1 dan...nadam se da netko od ovih iz svete nedjelje cita ovo... i stize u nedjelju

fala svima...mislim da je ovaj topic sada rijesen

pozdrav
10.05.2007 | 03:34
Uffff, sad samo pazi da curu dobro nagradis
10.05.2007 | 04:49
getoutski je napisao:
hahahah...uspjelo je!!!! curka mi je dobila feedback da su locirali disk i salju ga natrag iz tvornice...srecom jedan sluzbenik je odradio svoje...ajde ima dobrih ljudi koji zapravo u losim okruzenjima bore se za nas nemocne...heeeeeheheh

ja presretan...

kad sve zbrojimo komp mi je bio popravljen za 1 dan...nadam se da netko od ovih iz svete nedjelje cita ovo... i stize u nedjelju

fala svima...mislim da je ovaj topic sada rijesen

pozdrav

To je to sta ja pricam,izbori se za svoje,a ne mljit okolo kako nista nevalja
10.05.2007 | 07:41
Eto, službenik na kraju spriječio revoluciju
10.05.2007 | 07:49
Dražen je napisao:
Eto, službenik na kraju spriječio revoluciju

hehe...infiltrirani sluzbenik truje sistem
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 30 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, Anonimci (1384)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.18 Seconds

Provided by iJoomla SEO