14.12.2009 | 13:45
Imam istu situaciju na svom iMacu 24". Dobro i točno veli Riba, kupiš (skoro) bilo koji slot-loading uređaj i jedini keč je da treba maknuti neke 2 capice (ne znam točno koje jer mi je uređaj stigao baš preko iServisa i Marka al ga još nisam stigo niti uzeti niti uvaliti umjesto staroga zahvaljujući prenatrpanom weekendu, ehmmm) i prođeš mnooogo jeftinije nego kaj misliš!
Moj je prvo prestao kužiti i snimati DVD+R medije, pa onda općenito DVD medije. Za sada još snima samo CD medije. No, kako rekoh, preko iServisa (bok Marko!!!) se sve lijepo može obaviti. Meni paše jer sam u ZG. No, prođeš za cijenu uređaja (cca. 350-450kn) plus nekaj kaj te ispadne servis cijena ali izvedljivo je i relativno brzo!
Anyway, meni je stigo NEC/Sony (Optirac) a trenutno mi je u iMacu (defaultno) Matshita. Matshita je mnei izdurala preko 2 godine. Nekima radi sve ko curica a nekima, na istom modelu prdne ravno nakon godinu dana i tjedan-dva-tri. Taman kolko ti je garancija! Smradovi al kaj ćeš. Tak ti je to. Nema pravila.
Naše (tvoj i moj model) su osjetljivi na pržilo, zaslon (bez zaštitnog stakla) i grafička kartica. Boljke prvih modela...
Eto, ak ti je ovo kaj pomoglo...
Bok!