Oglas pod nazivom "Prodajem macove"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Oglas pod nazivom "Prodajem macove"

04.01.2010 | 21:32
Pozdrav svima

Neko primjetio doticni oglas u Oglasniku ?

Cijene su "too good to be true"....

Mozda i ubodem neki Imac : )

S
04.01.2010 | 22:16
Bilo je komentara neki dan... Budi oprezan, radi se o novom korisniku.
05.01.2010 | 02:17
Ajmo netko tko ga je kontaktira... u čem je caka?

komentari??
bok!
05.01.2010 | 02:36
Ja sam mu poslao 2 maila(jedan prekjucer, drugi jucer) i jos uvijek nema odgovora. Nasao sam telefonski broj koji je na njegovo ime u imeniku(vidio ime u popisu korisnika), ali jos nisam zvao, malo mi je "bed" jer mozda to nije on. Inace lik se zove Ivo Fuček, a broj nadite tu.
05.01.2010 | 11:22
Mislim da nema šanse da je to istina. Opet neke prevare, sve ih je više po oglasnicima.
05.01.2010 | 11:30
Ja sam mu također poslao mail i sljedeći dan mi je odgovorio
(dolje je moje pitanje, gore njegov odgovor)

""Pozdrav!
Neam cake, računala su uvezena, Nabavila se nova oprema u firmi pa se ovo prodaje. Sve potpuno ispravno i u odličnom stanju. Zagreb.

Dana 3. siječnja 2010. je napisao/la:

koja je caka da su strojevi toliko ispod cijene? odakle si?""

Ne znam dal je scam, ali da ne štedim za i7 uzeo bih ga u obzir. Ako nije scam, nadam se da će se i ostali povesti za njegovim primjerom što se cijena tiče
05.01.2010 | 15:09
Evo odgovor upucen na moj upit ....

"Poštovani!

Hvala na upitu, svi macovi su rasprodani. Kada dođe nova tura mogu Vas obavijestiti ako ste zainteresrani.
Računala su rabljena ali potpuno ispravna, očuvana i ispitana. Sve se može probati na licu mjesta i nisu ukradena nego iz uvoza, sa svim plaćenim davanjima i papirima.
Ako su vam cijene preniske za Vas ćemo ih podići za 1000kn ako ćete ih kupiti;-).

Pozdrav!"

Mislim da svi zeljno ocekujemo sljedecu posiljku
05.01.2010 | 15:38
kad ih je vec bas sve prodao? doduse ja sam mislio kupiti pet komada... jel tko vidio oglas za te macove igdje drugdje osim na ovom forumu?
05.01.2010 | 16:23
Možda je u pitanju "ispitivanje tržišta". Lažni oglas, čisto onako da vidi kakva je potražnja.
05.01.2010 | 19:34
Bez obzira na to koja je tocna prica iza svega cijene su nerealno niske, pogotovo ako su placena "sva" davanja kao sto prodavac kaze. U oglasu je bilo 16 strojeva pa pretpostavljam da ce barem jedan kupac zavrsiti na nekom od nasih foruma da potvrdi pricu. Nekako ne pusim pricu da je netko uvezao kombi strojeva potpuno legalno i onda ih prodao debelo ispod cijene. Mozda imamo novog Apple Robin Hooda ali nekako sumnjam
06.01.2010 | 00:11
Možda je uvezeno preko "Trotters Independent Traders"? Marže minimalne, profit siguran.
06.01.2010 | 01:12
MoschuS je napisao:
U oglasu je bilo 16 strojeva pa pretpostavljam da ce barem jedan kupac zavrsiti na nekom od nasih foruma da potvrdi pricu.

Baš to. U suprotnom bih rekao da je bio fejk...

bok!
06.01.2010 | 10:41
Ne vidim na koji nacin bi cijene bile tako niske. Mog prvog maca je is SAD-a prosli tjedan uvezla frendica koja ima dvojno drzavljanstvo i ispao je u pola jeftiniji (mozda malo vise cak) nego kod nas. I da ga prodajem (sto se nece desit-nikad), nema sanse da bih ga prodavao po cijenama rabljenih u SAD-u nego po nasim cijenama rabljenih. A te cijene nisu ove koje taj tip nudi...
06.01.2010 | 18:56
Pa dečki, kaj ovo nije doba darivanja? Da je oglas postal 1.8. ili negdje polovicom veljače, onda bi bilo sumnjivo, ovako je posvema u redu;)
12.01.2010 | 10:24
Jel to ista priča, ova s njuškala? www.njuskalo.hr/macintosh/21.5-inch-3.06...o-500gb-oglas-863281

Jel ima ITKO da zna nekog da je kupil komp po toj cijeni?!
12.01.2010 | 11:56
Tel: 099 098995157771
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 11 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, rusty, Anonimci (706)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.21 Seconds

Provided by iJoomla SEO