01.02.2010 | 21:18
@ Zeljko: spominjao sam neke probleme, pa me zanima možeš li mi šta pametno reći, pošto si u tom b.netu.
najveći problem je taj da mi 2-3 puta dnevno pukne veza i moram se ponovo konektirati. (??)
drugi problem je da mi se često stranice sporije otvaraju, a kad imam nekoliko tabova otvorenih kad kliknem na jednoga, a bio sam na nekom drugom taj novi se otvori, tj. prebaci se na taj novi sa zadrškom od čak 2-3 sekunde.
bio sam na 3D Carnetu i uvjeravali su me da bi mi vaša 3D veza bila stabilnija i bolja, pa sam zatražio promjenu na 3D, ali nisam još primijetio nikakvu promjenu, već se navedeni problemi idalje dešavaju.
zvao sam vašu tehničku službu i sad čekam odgovore, a kad sam pitao može li mi netko doći doma da provjeri šta je to, rekli su jedino ako oni procijene da je to potrebno.
moje dosadašnje iskustvo je takvo da će oni to gore pregledati na svom sustavu i reći mi da mi veza radi ok i da ne vide nikakve probleme. (a ja sam si to vjerojatno umislio.)
modem mi je spojen mrežnim kabelom na iMac koji vrti SL 10.6.2, Safari 4.0.4.
je li moguće da su ti problemi softverske prirode i da je problem u mom kompu, a ne u vašoj podršci/vezi?