11.03.2010 | 12:37
Posjedujem ibook G4 sa 1.33GHz procesorom i sa 768MB RAM-a (imam 256MB integriranih i 512MB nadodanih). Ovih 512 me zeza, prekida mi neke aplikacije i instalacije, pa da bi njih mogao napraviti do kraja moram vaditi taj RAM van. Stoga bih htio kupiti sodimm ddr od 1GB i zamijeniti ovih 512. Maksimalno koliko mogu staviti je 2GB, ali je to nemoguce s ovih 256 integriranih. Molio bih vas stoga za savjet: od koliko MHz RAM da kupim? Što više to bolje ili baš postoji točno određeno koliko bi išlo/savrseno pasalo na moj Mac? (ovaj RAM od 512 ima 133MHz, a za ovog od 256 ne znam, ne usudim se toliko rastavljati laptop da vidim, nisam u tome iskusan).
I da, da ne otvaram novu temu: ako tko ima za prodati takav RAM neka se javi, kupio bih! Još bolje: moze i zamjena za Ray Ban Vintage Aviator naocale, skroz crne, medium, apsolutno nenošene (prevelike za moju glavicu, dobio na poklon), njih prodajem sada, a dolazi ljeto skoro, pa ako tko misli njih kupiti spojimo ugodno s korisnim
naravno, onda bi Vi meni nadplatili (prodajem ray banke za 500kn potpuno nove, s krpicom za ciscenje i kutijicom za cuvanje - sve orignal).
edit: ako se ne smiju stavljati oglasi, kazite, pa da editiram post i maknem ovaj zadnji dio o kupnji! Hvala!