25.04.2010 | 13:13
Ovako u kratko ( a na kraju će ispasti vrlo dugo ) imam macbook pro već preko tri godine, možda tri i pol i izgleda da je odlužio svoje. Sada da li da ga dam na servis ili da jednostavnije kupim novo računalo? Natrag na windowse nema šanse, rađe ću skočiti s mosta, linux me ne zanima tako da je jedina opcija mac, samo što nemam toliko novaca, imam nekih možda 8000 kn.
Stvar je u tome što sada ovaj sadašnji macbook pro uopće nije funkcionalan, zagrijavanje je katastrofalno, jedan ventilator je crknuo, uopće ne mogu u potpunosti otvoriti mac jer jedan šaraf zajeban. Onda da ne govorim da mi se brejka, zamrzava, mislim da je ekran jednostavno odslužio svoje, usred rada ekran se upali u crno i počne bipkati, neke tipke uopće ne rade.
Sada da eventualno se prebacim na macbook 13 inch komp? A da ne govorim o RAMu koji je toliko mali da ne mogu niti instalirati snow leopard, a o igranju igrica da ne govorim a postao je problem da ne mogu imati upaljeno više aplikacije odjednom.
A još mi je jedna misao u glavi, da i kupim novi mac hoće li mi se dogiditi ista situacija nakon par godina? Uglavnom, što da radim ?