13.06.2010 | 19:48
AppleCare spomenuta opcija je svakako pozeljna solucija ako je mozes realizirati na svoju korist.
=db= je napisao:Ovako na svom monitoru starom godinu ipo dana jucer sam primjetio ne bas male anomalije.
Ovo sto si opisao (ali i dalje nedovoljno bez pune dijagnostike) moze biti i do matrice (LgPhilips) ali i kombinacije ploce i lampi. Ugradbeni ekvivalent
LM230W02 koji se moze ponekad naci i za manje na eBay-u. A problematika nabave lampi je danas prilicno jednostavna uz 2-3 odlicna US dobavljaca. Jasno, ti ipak zelis minimalnu intervenciju ili trosak, pa te mozda ovo i ne zanima. Ali spominjem svejedno kao opciju.
=db= je napisao:Skuzio sam da se to pojavi nakon nekoliko sati rada monitora - najbolje se vidi kod ponovnog dizanja OS-a ili kad za desktop stavim neku svijetliju pozadinu - ako je skroz bijela onda se ne vidi uopce....
posebno ovo vuce na neke poznate boljke lampi i plinovitog im deficita u tim modelima. Danasnje reklamacije monitora u servisima se svode na ispunjavanje servisnog web forumlara i zaprimanje od dobavljaca zamjenskih modela. Tek omanje intervencije ostaju na tehnicarima.
Nemam pojma u kojem si gradu, ali, ako ti ZG nije problem, a AppleCare se recimo pokaze kao problem u realizaciji, mozda bi mogao skociti do
Irve? Po meni najbolja dijagnostika koju ces pronaci kod nas. Pragmatican i poznat po tome da nista ne drzi duze od jednog dana kod sebe. On ce ti detektirati problem i za tebe najmanje bolnu soluciju. Pod pretpostavkom da ga ne ulovis na krivoj nozi kad ne zeli primati previse monitora zbog posla. Ali u tom slucaju inzistiraj ako i kad budes zvao.