Tesco Cherryade. Najskuplji sok od 5kn ikad.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Tesco Cherryade. Najskuplji sok od 5kn ikad.

16.06.2010 | 03:51
Iako sam uvijek bio ultra pazljiv sa tehnikom, sinoc sam naucio lekciju. Prosuo sam sok po laptopu. (nemojte gledati film u krevetu i piti sok. katastrofa samo ceka) Naravno nije se htio upaliti. Danas sam ga kompletno rastavio, ocistio sa alkoholom susio se cijeli dan i evo proradio navecer. Nakon nekog vremena zaglavi se i po ekranu dodju rozi artefakti. Jedino restart pomaze. Posumnjao sam na memoriju i malo se igrao sa keksima. Sada trenutno je samo 1 od 2GB unutra i laptop radi vec 50min bez problema. Divx film sam pustio, repair permissions, verify disk odradio i sve ok. Mogao bi ga jos malo opteretit za test ....

Mene sad zanimaju vasa misljenja. Jeli to stvarno memorija radi probleme ili je do graficke samo trenutno imam srece pa radi dulje ?

Laptop je Macbook Pro 3,1 late 2007. I zaboravio sam napisati da tipkovnica ne radi, ali to je i za ocekivati bilo. Sva sreca imam bluetooth malu aluminijsku.
16.06.2010 | 10:47
Ne znam kako točno izgleda unutra, ali možda ti je samo nacurilo soka u slot za keks.
16.06.2010 | 12:48
Kad god čitam ovakve priče prvo se smrznem radi nesretnog laptopa, a onda se zamislim: pa tko to pije i jede povrh laptopa?

Nadam se da će sve bit okej
16.06.2010 | 17:00
Ma daj... Koliko god bio skup, to je samo stvar. Normalno je da se prema njoj odnosiš onoliko obazrivo koliko je razumno da joj maksimiziraš radni vijek, ali ako bi razmišljao što mu se sad u kojoj situaciji može dogoditi, ne bi ga ni koristio.

Neki dan sam vrtio predavanja na seminaru sa svog MBP, a u pauzi za ručak sam ga odnio sobom pod rukom preko ulice u kafić, da baš ne izazivam lopove ostavivši ga u potpuno praznoj predavaonici. Tamo sam ga stavio na stol, a stol je bio malen pa su mi eis-kaffe stavili na njega. I svi su me užasnuto gledali - ajme, a što ako se prolije? A jbg... Postoje i važniji aspekti života od materijalnih stvari...
16.06.2010 | 19:33
smayoo je napisao:
Postoje i važniji aspekti života od materijalnih stvari...

Tesco Cherryade nije jedan od tih aspekata

Uglavnom artefakti su nestali, ali tipkovnica jos uvijek ne radi. Morat cu novu nabaviti.
16.06.2010 | 20:45
mozda bi bilo dobro da skines checkup i napravis memory test?
17.06.2010 | 13:51
john_st je napisao:
Kad god čitam ovakve priče prvo se smrznem radi nesretnog laptopa, a onda se zamislim: pa tko to pije i jede povrh laptopa?

Nadam se da će sve bit okej

Studenti! Ja sam u studentskom domu i sve provodim na lap topu. Radim, pijem, pušim, gledam,...

Tako da iako sam svejstan da je MBP poprilično skupa tehnologija slažem se da ne trebam služiti njoj nego ona meni.
Da bije tako, vjerovatno ne bi lap top u 50% slučajeva koristio, iPhone ne bi nosio kada idem vani, niti bi iPod slušao na plaži na +50 jer mi uvijek nekako slušalice odu ljeti i Pod sklanjam na ručnik da ga žal ne izgrebe!
17.06.2010 | 13:53
smayoo je napisao:
Ma daj... Koliko god bio skup, to je samo stvar. Normalno je da se prema njoj odnosiš onoliko obazrivo koliko je razumno da joj maksimiziraš radni vijek, ali ako bi razmišljao što mu se sad u kojoj situaciji može dogoditi, ne bi ga ni koristio.

Neki dan sam vrtio predavanja na seminaru sa svog MBP, a u pauzi za ručak sam ga odnio sobom pod rukom preko ulice u kafić, da baš ne izazivam lopove ostavivši ga u potpuno praznoj predavaonici. Tamo sam ga stavio na stol, a stol je bio malen pa su mi eis-kaffe stavili na njega. I svi su me užasnuto gledali - ajme, a što ako se prolije? A jbg... Postoje i važniji aspekti života od materijalnih stvari...

Moram priznati da ga nikad nisam koristio kao podmetač...iako zvuči foram...mislim da je to bio najskuplji podmetač za kavu ikada!
17.06.2010 | 14:09
Ma kakvi... Ni približno. Jedan moj klijent živi u kući od 7 milijuna EUR, a njihova me domaćica poslužila čajem iz šalica od weimarskog porculana starih 200 godina na Biedermayer stoliću od ružina drva, a stolnjačič ispod šalica je bio čipka od svilenih niti, odnekud iz Tibeta ili tako nešto, gospođa mi se nije propustila pohvaliti kako je koštao 10.000 EUR i to je bilo jako povoljno...
17.06.2010 | 16:24
Pazite i mazite svoju tehniku i ona ce vam vratiti istom mjerom, pa makar to bio PC sa Windowsima

Evo i memorija je ok. Jucer je radio 7h bez prestanka i bez glitcheva. Vjerovatno se trebalo jos malo osusiti.
17.06.2010 | 18:23
smayoo je napisao:
Ma kakvi... Ni približno. Jedan moj klijent živi u kući od 7 milijuna EUR, a njihova me domaćica poslužila čajem iz šalica od weimarskog porculana starih 200 godina na Biedermayer stoliću od ružina drva, a stolnjačič ispod šalica je bio čipka od svilenih niti, odnekud iz Tibeta ili tako nešto, gospođa mi se nije propustila pohvaliti kako je koštao 10.000 EUR i to je bilo jako povoljno...

Predivno sročeno...imao sam neki osjećaj da ćeš me pobiti!
18.06.2010 | 10:02
Eto. Nije li to lijepo kad imaš nekog na kog se možeš osloniti?
18.06.2010 | 11:59
Naravno!
18.06.2010 | 13:24
Nego, dečki, nismo riješili ono najbitnije: kakav je to sok? Jel to u rangu Maraske, Paga, Jane ili čega već?
Jel ima reklamu? Jel reklama ko za Pipi s Anom Saso i Ivanom Šolom koji skače s onom Hondom na Bačvicama u more?
Pričaj čovječe, sav se oznoji'....!
18.06.2010 | 21:02
www.mysupermarket.co.uk/tesco-price-comp...e_Sugar_Free_2L.html

To je u rangu onih jeftinih K Plus ako postoji uopce

Valjda samo u UK ima za kupit to.
18.06.2010 | 21:10
Argh... Što ti se tvoja jetra nešto zamjerila da je truješ tim bućkurišom?
18.06.2010 | 21:22
Arghh, sad tek spoznajem svu težinu i katastrofičnost nemilog događaja. Da si zalio komp bar nekim brandom tipa Pago ili barem Cappy:silly:

Ovako je to zbilja bila katastrofa:unsure:

Zapravo, neki Rauch bi bil posve u redu, kaj se mene tiče... BTW, meni je apsolutno NajBOLJI sok od jabuke iz Lidla, onaj 100%. Uopće ne govorim o cijeni, već o okusu koji je reski kak bi jabuka trebala biti. Pokraj njega su svi osmi Happy Day-a slatke vodice, a Happy Day je duplo skuplji:ohmy:
18.06.2010 | 21:32
Probaj Lero 100% od jabuke. Kad smo već ošli OT.

A ima i neka ekipa iz Nize (kod Našica) koja radi kašasti 100% sok od jabuka, pakiran u 5l mješine u kartonskim kutijama (kao vino). E, to je mrak...
18.06.2010 | 23:25
Kakav sok???? To nije dobro za jetru... Provjereno. Meni je to doktor dokazao na mojoj...

Od onda sam ja na pivi i gemištima

A i ako se prolije (a nadam se da neće ), brže bu se posušilo i nebu se zakeljilo ništa...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 15 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, kupus, Riba, VanjusOS, Anonimci (563)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.31 Seconds

Provided by iJoomla SEO