10.08.2010 | 22:42
@Ben - evo pogledao sam linkove, mislim da su to malobrojni i izolirani slučajevi jer bi se inače već o tome pričalo - kao što to uvijek bude kada je zaista neka frka u pitanju. Prvi koji se tuži zapravo nije siguran što se zbiva, a u priču je upleten USB hub, a poznato je da neispravna periferija može srušiti stroj ili prouzročiti kernel panic. Dakle, to ne bih uzeo kao nešto ozbiljno.
Drugi link mi se čini kao ozbiljniji, ali tamo ima svega. Trebalo bi vidjeti koliko ima slučajeva da je problem zaista dijagnosticiran kao NVIDIA GPU problem. Mislim da su ovaj put sve tri puta provjerili nakon zadnjeg fijaska s NVIDIA čipom koji ih je skupo stajao i gdje su morali produžiti jamstvo na velikom broju pogođenih serija.
Evo, danas sam baš dobio jedan novi i5, biti će kod mene do petka, pa ću ga probati izmaltretirati i vidjeti ima li problema. Kada sam frendov i7 opteretio do kraja StarCraftom 2 (a to je prilično zahtjevan test) - sve je prošlo okej.
Ako si u Rijeci, možeš doći kod nas ga isprobati, a za Zagreb ne znam tko ih ima kao demo, malo nazovi pa pitaj.
@serafin - moguće je, anti-glare je CTO, pa nije u standardnom cjeniku, ali mogu pogledati cca koliko bi bilo jer je nedavno jedan klijent uzeo i5 s takvim ekranom, pa je doplata vjerojatno ista.