14.08.2010 | 20:11
Hm, mijenjal sam hard na kompu, ali prije godinu dana. I onda je radil super, ovo fluktuiranje signala se pojavljuje unazad dva-tri tjedna? Ponavljam da mi se čini da stvar bolje radi kad je hladan komp, ako to nekom nekaj znači?
Nego, zanimljiv mi je bil slučaj s titaniumom kojeg sam imal na poslu. 1 Ghz proc, 1 Giga Rama. Maksimalna konfa. Kad je updajtean na leopard, prijem airporta je pal na pol i nikad preko. Onda sam ga igrom slučaja downgradeal na panther (10.3) i airport proradil punom snagom! Ok, ono je bila airport kartica (b standard), a ovo je airport extreme (g standard).
No, možda preveč mudrujem i zato pravo pitanje glasi: postoji li u kartici neki elektronički sklop čija efikasnost (snaga, učin, što već) s vremenom (o)slabi? Da, znam, digitalna tehnika je ili nula ili jedan, ili radi, ili ne, ali opet, ako kond s vremenom može isušiti i početi zaje....ti....
Smayoo, ajd ti reci neku pametnu? Riba, ti? Mislim, pitanje se svodi na to da li da naručujem karticu s eBaya da ju imam tu, ako ovo krepava? Iako, ako ju kupim ziher ova ne bu nikad krepala...