15.09.2010 | 20:14
Dakle, pisao sam vec o problemu koji imam, ali na drugom threadu. Nadam se da mi necete zamjeriri na pokretanju novog, cisto da prosirim bazu ljudi koji ce vidjeti
Naime, lezim u krevetu i gledam film na Mac Prou. Pro je spojen na dell 24 inch monitor i 20 inch apple display. Odjednom nestane slike na dellu, ali radi jos uvijek apple. Nesto ceprkamu settingaima, ali nikako da dobiem sliku. Iskopcam oba monitora i ubacim della u dvi port na kojem je bio apple display. I radi. Dakle, prvo sam pomislio da je mozda crko dvi port. Al i nakon toga niti jedan monitor ni u jednom portu.
Otvorioo sam Pro, misleci da je mozda prasnjnav pa je to ubilo karticu. Je, bilo je malo prasine, ali nista strasno.. Svejedno sam ga malo propuhao, iskopcao i ukopca karticu. Jos uvijek nista.
E, sad. Naravno, mislim da je crkla graficka. Ali koliko sam upoznat, komp se nebi trebao ni bootati ako ne radi graficka. A ovaj ide u target mode bez problema. Samo nemogu nikako sliku dobit
Kako nema slike, nemogu ni nikakvu dijagnostiku obaviti. Znate li mozda kako bi mogao provjeriti da je stvar u kartici, prije nego narucim novu? Ima li ikakav software koji bi mogao obaviti diagnostiku sa mac minija na koji je pro spojen u target modeu?
Tenks svima
V