23.10.2010 | 23:40
Pozdrav svima!
Trazim nekog korisnika Maca koji bi htio odvojiti nekoliko minuta da se nadjemo i njegovim ispravnim kabelom probam napajati svoj laptop PowerBook G4. Kako vidite, to je jos onaj stariji Mac (negdje iz 2003. ili 2004.) kojega kabel zavrsava onom iglom kou se utakne u comp.
Meni se Mac ne napaja mojim kabelom. Mislim da nije baterija, jer je relativno nova, a i sacuvao sam prethodnu, koja se takodjer ne puni. Mac mi ne pokazuje da prima struju niti kada izravno prikljucim kabel tj. kada uklonim bateriju. Kabel mi je takodjer prilicno nov i neostecen i ne vjerujem da je prekid u kablu, ali ipak bih htio provjeriti. Moja je pretpostavka da je otkazala ipak neka komponenata u kompu zbog cega mi ne puni bateriju, niti moze izravno raditi.
Ako je netko imao takvo iskustvo pa vec ima dobru ideju kakav bi to kvar bio, takodjer cu biti zahvalan da mi napise o tome.
Ukratko, nekoga tko ima takav stariji kabel za laptop, zamolio bih da se nadje sa mnom na nekoliko minuta da probam hoce li preko njegovoga/njezinoga kabela laptop dobivati struju i time otklonim sumnju na svoj kabel.
Bio bih vec otisao u servis da ga imamo u Rijeci, ali do ZG nisam stizao.
Hvala!