16.11.2010 | 13:25
helou evribadi
Ovakoc ... Imam jedan mali problemcic tj, nejasnocu. U pitanju je Toshiba Satellite A300 ... Uspjesno sam instalirao SL 10.6.3 .... sve sljaka osim webcama ... tj i ona sljaka ali nekako cudno .... OS je prepozna uredno ... u skype-u je isto vidi, kada odem na postavke od videa, ukljuci se "lampica" od cam ali ne vidim sliku s nje .... ono sto je cudno, slucajno sam pokrenio chatrulet i tamo cam radi ?! ima slike sve radi savrseno ... dok u skajpu ponovno ne radi
... e sad ... koliko sam skuzio, ukoliko cameri pristupam preko flash plugina za audio/video (koji koristi chat rulet ili slicni servisi) sve radi savrseno ... a "lokalni" pristup cameri preko skajpa ili slicnog programa ne radi ... pretpostavljam da se desava problem prilikom komunikacije camere i skajpa i slicnih programa ... da li netko zna rjesenje problema ... ja nekako sumnjam na "pluginove-componente" koji su smjesteni u /Library/QuickTime, jer koliko sam shvatio preko tih pluginova se vrsi komunikacija sa camerom i drugim softwareom ...
mora biti neko rjesenje