22.11.2010 | 13:18
Pozdravljam Vas stovani Macovci.
Evo nakon godina i godina koristenja PC konfiguracija, doslovce mi dozlogrdili Windowsi. Odlucih i kupih Macbook.13,3.White. Kupio sam ga polovnog. Prije nego krenem na proble, moram reci samo rijeci hvale za Apple platformu. Necu sad trosit milion rjeci kako je mac super itd, jer Vi koji ste istinski mackoljupci to vec i onako dobro znate. Imam ga svega nekoliko dana i naprosto sam odusevljen. Pa sad evo i problema.
Racunalo je kupljeno u Lama.d.o.o. Split 13.02.2009. Problem je sljedeci. Nemogu ga upaliti ako nije adapter ukopcan u struju. Baterija je unutra, no specifikacije kazu da uopce nije instalirana. Nebrine me ako je samo do baterije, odem i kupim novu i problem rjesen. No sto ako nije do baterije!? I kako je uopce moguce da se tako nesto dogodi, kad macbook nije skoro uopce radio do sada. I na kraju, ukoliko kupim novu bateriju, kako cu je najbolje formatirati, odnosno koristiti, obzirom da se meni racunalo skoro uopce negasi. Po 18 sati dnevno radim.
Eto stovani Mackovci, molim pomoc oko ovog, i hvala u ime svih ovdje prisutnih sto se brzo i svakome odazovete.
Slike problema su prilozene. Pozdrav, Emil