11.01.2011 | 20:44
Hmh hvala za puno prijedloga i odgovora. Redom ću ...
@dpasaric, ne, nažalost disk je singl.
@miomika - izguglao ali evo tek jedan meni interesantan komentar "ako uspiješ da postaviš to kroz funkcionalan NAS pristup niminiram te za Nobela". Pretjerano malo ali ukrakto riješenje nije stabilno.
@Vanjuška - hvala, upravo skidam free trail pa ćemo vidjeti.
@smayyo - eh pošto je tu najviše priče i najviše sloucija idemo redom ...
Zamislio sam vrlo prostu stvar, imam 1TB disk koji ima dvije particije, tj sistemsku i drugu sa vrijednim podacima.
Želim da imam na njemu siguran clone sistema (kakvog sam imao do sad na klasičnim USB/firewire diskovima), koji mogu kasnije, ako šta pođe po zlu jednostavno vratiti u život. Dok naravno drugu particiju želim kopirati i sa vremena na vrijeme sihnornizirati. Osnovne stvari predostrožnosti - ništa posebno.
Nije im podrška najbolja, vjeruj na riječ ... no šta je tu je, ovaj link je istina detaljan (ima i solidan forum), ali to baš i nije tako jer mi na stavci 3. (Below Backup Server click Time Machine), uopće nema TimeMachine u listi - preciznije nema ništa.
Pristup (administracija) je moguća svakakim preglednikom, uz disk je došao i softver ali mini aplikacija za lansiranje diska (unos passa i otvaranje, bez ikakvih dodatnih opcija).
Ukratko nezgodna stvar, a da vraćam disk još nezgodnije jer sam uzeo u Beču (MediaMarket), a sad sam u BiH, a nije baš da bih za disk potegao nazad stoga tražim neku soluciju za poštimavanje.