23.09.2011 | 17:37
Evo ja i dalje muku mucim sa svojim imacom, u osijeku sam i ne poznajem nikoga tko ima imac a nema niti jedne trgovine sa izlozbenim primjerkom gdje bih mogao provjeriti.
Dakle jel mi moze tko reci jel ima isti "problem" kao i ja, radi se imacu 27 mid 2010, i5 2.8 ghz, 4 gb rama, ati 5757 hd. Problem je taj da kada micem prozor od safarija ili firefoxa ili od findera ili bilo koje druge aplikacije, taj prozor onako zatrzava, najbolje se moze usporediti sa windowsima kada nisu jos instalirani driveri za graficku, takodjer kada se otvori popis aplikacija preko docka (u grid modu), zatrzava onaj crni okvir u kojem su aplikacije dok se otvara. Nadam se da sam bio jasan i da nisam previse zakomplicirao pitanje
Do cega bi to moglo biti? I jel postoji neki test s kojim bi mogao provjeriti da li stvarno ima neke poteskoce. Tako mi je zadnjih 8 mjeseci, vec je bio 2 puta reinstaliran OS,a i dalje se isto događa, također se aplikacije otvaraju po nekoliko sekundi, a testovi ne pokazuju nikakav kvar na hardu.